Hírek

Gólváltás a rangadón?

A Loki ma a Fradihoz látogat...

Ferencváros-Debrecen Mindkét csapat betalál: IGEN!

Gólváltással számolunk a rangadón!
Élcsapatok ütköznek meg ma délután délután – bár elnézve a Fradi idei produktumát, egy kicsit erősnek tűnhet e jelző. Doll mester csapata ugyan továbbjutott a Ligakupában, a bajnokságban a Győrrel ikszelt, az MTK-nál pedig vereséget szenvedett. A zöld-fehérek a meccs előtt a 8. helyen álltak, 28 pontjukból csak 11-et (3-2-4) szereztek a Puskás Stadionban. A keret nem lesz teljes – Julian Jenner múltkori produkciója hárommeccses eltiltást ért. Érdekes, hogy “otthon” csak 10-szer voltak eddig eredményesek Bödéék – legutóbb szeptember 22-én nyertek az Újpest ellen saját közönségük előtt…
A loki szárnyal, tekintélyes előnnyel vezeti a bajnokságot. A hajdúságiak hat pontot vertek a mezőnyre, 41 egységükből 16 (4-3-2) származik a túrákról. A tavaszi rajtot négy ponttal kezdték Szakályék: előbb Diósgyőrben remiztek, majd verték a Haladást odahaza. A kupában is jól tolják Volasék: idegenben szereztek előnyt a Nyíregyházával szemben. A sérültek felépülőben vannak, így Kondás Elemér erős kerettel vághat neki a mai összecsapásnak.
Az elmúlt években a fővárosban rendre jött a gólváltás e párharcban. És ma is ezt érezzük: 1,6-ért mindenképpen megér egy próbát!

Olvasói sztorik