Hírek

Kenő: Megint kikap a bajnok!

Kenesei Krisztián a pénteki bajnoki előtt adott 11 tuti tippet. Kenő szerint iksz lehet a Fradi-Loki, a Chelsea nem hibázik, Zlatan pedig újra varázsol...

Kenő: Megint kikap a bajnok!

Kenesei Krisztián a pénteki bajnoki előtt adott 11 tuti tippet. Kenő szerint iksz lehet a Fradi-Loki, a Chelsea nem hibázik, Zlatan pedig újra varázsol…

Haladás-Kecskemét 2-0!

– A Halinál akadozik a gépezet, nem jönnek a gólok, ám ma megtörik az átok, és egykori csapatom otthon tartja a pontokat.

Augsburg-Schalke 1-1!

– A hazaiak jól nyomják az idén, a Schalke viszont szeszélyes. Szerintem leikszelnek…

Hull City-Manchester City 0-2!

– A manchesteri alakulat nagyobb játékerőt képvisel, és a BL-búcsú után most már a Premier League-ra koncentrálhat. Nem gondolom, hogy botlanának Agüeróék.

Borussia Dortmund-Borussia Mönchengladbach 2-0!

– Még mindig Európa egyik legjobb alakulata a Dortmund, ennek megfelelően nem okozhat gondot a szervezett vendégcsapat legyőzése.

Aston Villa-Chelsea 0-1!

– Mourinho mester nagy kedvencem, nagyon bírom a portugált. És persze jó állománnyal is dolgozhat, ma győznek a Villa Parkban.

Verona-Inter 1-1!

– Egy volt csapattársam jelenleg a Hellas egyik belső védője, így a veronaiak eredményeit mindig kiemelten figyelem. Az Inter kerete erősebb, de nem könnyű nyerni a sárga-kékeknél. Olaszos 1-1 lesz a vége.

Malaga-Real Madrid 1-3!

A világ egyik legjobb csapata a Real, Ronaldoék a Malagánál sem hibáznak. Simán nyernek, sok gólos meccsen.

Milan-Parma 2-1!

– A Milan gödörben van, kiesett a BL-ből is, ráadásul a bajnokságban sem remekelnek. A Parma viszont szárnyal, régóta veretlen, Cassanoval sokat erősödtek – őt is nagyszerű támadónak tartom. Viszont minden sorozat megszakad egyszer – így ma a piros-feketék ünnepelhetnek, de persze gólt megint kapnak…

FTC-Debrecen 1-1!

– A Fradi az ország legnépszerűbb csapata, most már anyagilag is rendben van a klub, erős is a keretük – ennek ellenére valami nem működik az Üllői úton. A Loki az első számú bajnokesélyes, és ma sem kap ki a fővárosban…

Videoton-Győr 1-0!

Két bajnokesélyes, két rossz passzban lévő alakulat. A rangadón szerintem a fehérváriak nyernek, Horváth Ferinek – egyelőre – nem sikerült megtalálnia az ideális összetételű csapatot.

PSG-St. Etienne 3-0!

– Zlatan a király, a mai center klasszikus megtestesítője. Ügyes, kreatív, erőszakos – fantasztikus spíler. Ma is varázsolhat, így a párizsiak magabiztosan győznek.

Olvasói sztorik