Hírek

Futball és kosár!

Ma az Európa Ligában találtunk egy hangulatos ütközetet, no és kosarazunk is egy kicsit, hála Ninnónak...

Basel-Salzburg +2,5!

Mindkét alakulat a támadófocit erőlteti – ez pedig a gólvadászoknak kedvezhet…
A Basel a BL-búcsú után az EL-ben kíván vigasztalódni, és eddig jól is teszik a dolgukat a piros-kékek. A Maccabit simán kiejtették, még csak gólt sem kaptak Murat Yakin fiai. A bajnokságban is jól tolják Strellerék, 5 pontos előnnyel állnak az élen. A St. Jakob-Parkban 7-4-1-es erős sort tudnak felmutatni, 12 ütközetben 24-szer voltak eredményesek. A formájuk kissé visszafogott: 2014-et három sikerrel nyitották, majd három iksz jött össze. A szakvezetés komolyan veszi a nemzetközi mérkőzést, így várhatóan erős kerettel várják az osztrák vetélytársat a bázeliek. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne rúgjanak otthon gólt Calláék…
A Salzburg Roger Schmidt szárnyal, a bajnokságban már 25 ponttal vezetnek, tehát nyugodt szívvel elkönyvelhetik az aranyérmet. A légiósokkal teli tűzdelt piros-fehérek az EL-csoportkörét simán túlélték, és az Ajax kétszeri legázolása is könnyed szórakozásnak tűnt. 26 bajnokin 88 találatot jegyeztek Sorianóék – szinte mindekit jó alaposan megszórtak. Remek passzban várják a mai meccset, elnézve a tervezett utazó listát, szinte teljes kerettel vágnak neki a túrának a salzburgiak.
Mindkét brigád elsősorban a támadófocit preferálja, a keretek összetétele is erről árulkodik. Az az érzésünk, hogy ezúttal sem óvatoskodnak majd a felek, amiből parádés 90 perc kerekedhet. Mindkét oldalon megzörren majd a háló, és könnyen jöhet a +2.5-ös opció is!

Fenerbahce-Unicaja Malaga

Egymás elleni mérlegük javítása miatt itt ma nem csak nyernie kéne a Fenernek, hanem 15 ponttal győznie!
Fel van adva a lecke rendesen, hiszen Malagán produkáltak a spanyolok egy csodálatosan megkomponált utolsó negyedet. Plaza mester három negyeden át sasolta, miként is tudná elrontani a török dobók jókedvét, aztán olyan zónát vezényelt, amire érdemben nem tudott reagálni Obradovic a Fener padjáról, és mivel 27-9-re nyerték a spanyolok a negyedik negyedet, 14 pontos zakót is szabtak a törökökre.

Agyban bukott a Fener de most kicsit más a gyerek fekvése. Átevickélt egy kisebb hullámvölgyön a jól fizetett sztárokkal alaposan megtömött Fenerbahce, no meg kellett egy kis idő is, hogy a hirtelen összevásárolt emberek kicsit összeszokjanak.

Nagy baj már nincs, ezt annak ellenére mondhatjuk, hogy simán kikaptak a Barcától egy 20assal, de valahogy mégis úgy tűnik, hogy ráéreznek a győzelem ízére. A Malaga is nagyon jó passzban készül a mai meccsre, odahaza verték az Anadolut, és a bajnokságban is megy nekik.

Mit várhatunk?

Mivel új sérült játékos egyik keretben sem található, és a kispad minőségében erősebb a törököknél, sőt a hazai pályán kívül még egy nagy pontarányú győzelem kényszere is hajtja a Fenert, nem várhatunk mást, mint török győzelmet -7.5 ponttal, ami 1.9-szeres kifizetést ér!

Laboral Kutxa-Armani Milano

Pleis Tibi pontjait vadásztuk egy héttel ezelőtt is, és megint hozta +11.5-el. Kőkemény meccsen nyertek a baszkok az OAKA-ban, ahol Tibi bár kipontozódott, mégis sokat lendített a Laboral szekerén! Most sem várhatunk mást! Ráadásul a PANA ellen két olyan “verőlegénnyel” kellett megbirkóznia, mint Lasme és Gist. Most könnyebb dolga lesz, és simán várhatunk tőle 13-16 pontot. Ez az opció általában délután kerül fel a buki kínálatába, és 1.83-szoros kifizetést ér!

Maccabi Tel Aviv-Zalgiris Kaunas

Vereségből jön mindkét csapat! A Nokia aréna a Maccabi otthona pedig az egyik legnehezebb pálya Európában. A litván csapatot már nincs mi motiválja, az izraeli csapat pedig nagyon csalódott lehet, hiszen 2 ponttal kaptak ki a Lokomotiv Kubantól. Most az várjuk, hogy mindent bele adnak, ami a csövön kifér, és lehozzák ezt a meccset ahogyan az el is várható.

-14.5 ponttal nyernek Big Sofoék nagy Izraeli öröm lesz és ezzel meg is pecsételődik a Zalgiris sorsa ez 1.9 x es pénzt fizet .

Olvasói sztorik