Hírek

Reina az MLS-be készül

A rutinos spanyol hálóőr a Liverpoolhoz már nem szívesen térne vissza.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Az idény végén hivatalosan lejár a kölcsönszerződése, így vissza kéne térnie a Liverpoolhoz Pepe Reinának, a Napoli 31 esztendős, spanyol válogatott kapusának. Ugyanakkor a rutinos hálóőr amondó, erre kicsi az esély. Az olaszok elégedettek vele, szívesen megtartanák, ő pedig örömmel maradna.

“Azt hiszem öt-hat évem lehet még hátra a pályán, így a jövőben szeretnék valami új dolgot csinálni, valami mást, mint eddig” – nyilatkozta Reina a Diario de la Rojának. “Az elképzelésem az, hogy még három-négy jó évet eltöltök valahol, aztán jöhet a váltás és valahol másutt még ráhúzok néhány idényt. Talán Amerikában, az MLS-ben, vagy valami hasonló bajnokságban próbálom ki magam” – mondta Reina.

“Hogy addig mi lesz? Még semmi sem biztos, de azt érzem, a Napolinál boldogak velem és szerintem megpróbálnak majd tárgyalni a Liverpoollal a megtartásomról. Ami azt illeti, Angliába nehéz lenne már visszatérnem. A Pool igazolt egy 26 éves kapust (Simon Mignolet – a szerk.), és úgy döntöttek, gazdasági okokból megválnak tőlem. Ez a helyzet pedig aligha változott meg az elmúlt hónapokban” – tette hozzá a 31 esztendős spanyol.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Olvasói sztorik