Hírek

Nincs megállás Angliában!

Ma két angol League I-meccsnek jártunk utána...

Swindon-Wolverhatmpton 2!

Tökéletes formában várja a mai kirándulást a farkashorda: szerintünk újabb három egységet gyűjt be a listavezető!
Az angol harmadik vonalban a Swindon 35 meccset követően 47 ponttal a 8. helyről várja a folytatást. A piros-fehéreknél sokáig rendben mentek a dolgok, ám néhány hete anyagi problémákról szóltak a hírek, és jó eséllyel ennek hatására lejtmenetbe kezdett a társulat. A gárda február eleje óta képtelen nyerni, 5 bajnokija közül hármat hozott ikszre, kétszer megégett. És a Leytont leszámítva nem nagyágyúkkal meccseltek Mark Cooper fiai. A hétvégén otthon, a County Ground-on veszítettek, rontva így hazai statisztikájukon, amely azért így sem rossz (10-3-4). A keret nem lesz teljes, a támadósorban és a középpályán is lesz hiányzó.
A farkasok szenzációsan szerepelnek mostanság, nyolc bajnokit nyertek zsinórban, így nem is meglepő, hogy átvették a vezetést a League I-ban. Sakoék 33 fellépésen zsebeltek be 73 egységet, vendégségben is magabiztosak (9-4-2). A hétvégén a Walsallnál jártak Dickoék, és sorozatban harmadik 3-0-ás sikerüket aratták. A lefújást követően Kenny Jackett, a gárda menedzsere a bbc.com-nak nyilatkozva azt emelte ki, hogy igazi csapatmunkának köszönhető a győzelem, és ezzel sikerült stabilizálni helyüket az első pozícióban. Ma újabb nehéz mérkőzésre számít a szakember, aki majdnem teljes kerettel vághat neki a túrának.
A forma egyértelműen a vendégek mellett szól, és szerintünk a farkasok nem is hibáznak. A hazaiak gödörben vannak, nehéz napokat élnek meg, kötve hisszük, hogy épp a Wolves ellen szednék össze magukat. Nűlunk 2-es e történet…

Peterborough-Bristol City +2.5!

Hagyományosan gólgazdag meccseket vív egymással a két együttes – ma sem várunk meglepetést…
Egy éve még egy osztállyal feljebb küzdöttek a felek, ám a Championshipben könnyűnek találtattak. A hazai gárdának van esélye a feljutásra, a 6., play offot érő pozícióban állomásozik, masszív otthoni egyenleget produkálva (10-2-4). A formájuk szeszélyes, viszont a London Road Stadiumban rendre eseménydús mérkőzéseket produkálnak. A hétvégén 4-2-re verték a gyengécske Crewe-t – így egy kétmeccses vesztes szériára tettek pontot. Assombalongáék 19-15-ös over-under mutatót hoztak össze. Egy csatár sérült, rajta kívül viszont teljes a keret.
A City beragadt a rajtnál, október végéig nem tudott nyerni, sokáig kieső helyen állt. Most sincs még biztonságban, ugyanis a riválisoknál csak 3 egységgel gyűjtött többet: 38-nál jár, idegenben 3-7-7-es felejthető sorral. Viszont a támadójátékukra nem lehet panasz: idegenben 26-32-es a gólarányuk, alig van csapat a ligában, amely vendégségben többször lett volna eredményes. Jó passzban vannak a piros-fehérek, a legutóbbi hat bajnokijuk közül csak egyet vesztettek el. A +2.5-ös mérlegük 21-14 – nem unalmasak a bristoliak meccsei… Steve Cotterill szinte a teljes keretre számíthat, így Baldock, a 16 gólos házi gólkirály is bevetésre kész.
Mindkét brigád motivált lesz, és az egy pont nem igazán jó egyik félnek sem. Az elmúlt években rendre jöttek a gólok a párharcukon, és elnézve a védelmeket és a támadósorokat, szinte kizárt, hogy ma túlvédekeznék magukat a csapatok. A legjobb opció a +2.5 lehet, az 1,72-es szorzó pedig kimondottan jól hangzik három találatért…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik