Hírek

Túrán a rózsaszínűek!

A listavezető a sereghajtóhoz látogat, ráadásul a házigazdáknál eltiltottak is vannak...

Juve Stabia-Palermo 2!

A sereghajtónál nem hibázhat a listavezető, ráadásul eltiltások miatt tartalékos is lesz a házigazda…
A Juve Stabiának lefőtt az a bizonyos kávé: 10 pontra vannak az osztályozós helytől, 15-re a biztos bennmaradástól. Otthon sem félelmetesek a sárga-feketék (1-5-7), az akkor válságban lévő Pescarát verték január végén. Azóta idegeben égtek, hazai környezetben remiztek, igaz, nem nagyágyúk ellen, hanem közvetlen riválisaikkal (Cittedella, Reggina). A keret nem lesz teljes, két alapember (egy bekk, egy középpályás) eltiltott, egy csatár pedig sérült.
A szicíliaiak jól tolják az idén, vezetik a tabellát 4 pontos előnnyel. Most 50-nél járnak, viszont vendégségben nem túl meggyőzősek: 5-5-3-as soruk azért arra enged következtetni, hogy bizony távol a szigettől olykor nem feltétlenül brillíroznak Abel Hernandezék. A rózsaszínűek december 21-e óta nem kaptak ki, Giuseppe Iachini fiai a múlt hétvégén a Barit verték déli rangadón. A keretből a hat találatot Lafferty eltiltott, rajta kívül a csatársorban lesz hiányzó, illetve az albán kapus sérült.
Ősszel Palermóban 3-0-ra nyertek Barretoék, és az az érzésünk, hogy ma is elhozzák a pontokat a látogatók. Nálunk 2-es e történet…

Olvasói sztorik