Hírek

Sebők Vilmos: PSG, Chelsea és Inter siker!

Sebők Vilmos, a SportKlub szakértője, egykori válogatott futballista adott tizenkét tutit a hétvégére. Olasz, magyar, német, angol, spanyol és francia mérkőzések kerültek terítékre...

Pápa-Mezőkövesd 1-1!

– A Lombard stabil az idén, nem lesz kiesési gondja. Véber Gyuri csapata kicsit rapszodikusabban teljesít, ám ma egy pontra jó lehet idegenben.

Marseille-Nice 2-0!

– Bár a Marseille legutóbb kikapott, összességében jól teljesítenek mostanság. Ugyanez nem mondható el a nizzaiakról, szerintem a pontok otthon maradnak.

Arsenal-Everton 1-1!

– Nem lesz sok gól ezen az FA Kupa mérkőzésen. Az Evertont nagyon nehéz legyőzni, elképesztő stabilak. Az Arsenal kisebb hullámvölgyben van, ebből szerintem pedig újrajátszás következik…

Hamburg-Frankfurt 2-1!

– A hamburgiak az edzőváltás után nyertek, ám megint kikaptak. Lassan minden meccs élet-halál harcot jelent az északiak számára. A frankfurtiak némiképp kedvezőbb helyzetben vannak. A létfontosságú meccsen nem hibáznak a piros-fehér-kékek.

Schalke-Hoffenheim 2-1!

– A gelsenkircheniek két nagy pofonból érkeznek a találkozóra. A Hoffenheim bátor játékot ad elő hétről-hétre. Ma sem állnak be bekkelni, ezt pedig azért a Schalke kihasználhatja.

MTK-Ferencváros 2-2!

– Az örökrangadón lesznek gólok. Az MTK jól erősített, a Fradi egyelőre keresi önmagát az új edzővel. Izgalmas döntetlent várok.

Bastia-PSG 1-2!

– Hivatalból is 2-es, ez a párizsi együttes úgy tűnik, megállíthatatlan, mind a BL-ben, mind pedig a bajnokságban. Korzikán nem könnyű pontot szerzeni, de Ibráék nem hibáznak.

Chelsea-Tottenham 1-0!

– Igazi londoni derbi, amin szerintem egy gól dönt majd – a hazai kékek javára…

Újpest-Kaposvár 2-1!

– Ha a szívemre hallgatok, akkor a lilák győzelmére voksolok, ha az eszemre, akkor már nem biztos. A somogyiak új edzővel, sok új futballistával érkeznek, és tuti, hogy harapnak majd. Ám azért mégis az újpestiek nyernek, ha nem is könnyedén…

Valencia-Athletic Bilbao 2-2!

– A Bilbao a szezon meglepetéscsapata, bár elsősorban otthon erős a baszk gárda. A Valencia szeszélyesebb, így szerintem remiznek a felek.

Inter-Torino 3-1!

– Az Inter kezd kijönni a gödörből, a Torino viszont kisebb válságban van, és egyébként is otthon masszívabbak a bikák. Ma kijön a lépés a kék-feketéknek, és végre gólokat is rúgnak majd.

Napoli-Roma 1-1!

– Igazi rangadó a javából. Két remek együttes megosztozik a pontokon.

Olvasói sztorik