Hírek

AVB a Barca és a Real kispadjáról álmodik

A jelenleg munkanélküli portugál tréner szerint még most is rémisztő Guardiola öröksége.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Múlt december óta nincs kispadja André Villas-Boasnak, az FC Portót 2011-ben Európaliga-győzelemig vezető portugál trénernek, aki legutóbb a Tottenham Hotspurt irányította. A 36 esztendős szakember annak idején José Mourinho segítőjeként tanulhatta ki a szakma csínját-bínját, ám honfitársával ellentétben, Portóval elért sikert képtelen volt megismételni Angliában.
Az elmúlt hetekben több találgatás is napvilágot látott AVB jövője kapcsán, aki a Marcának elárulta, ha lehetőséget kapna rá, szívesen edzené a két spanyol gigász egyikét, a Real Madridot, vagy a Barcelonát.
“A Real és a Barca a világ két legnagyobb klubja. Az egyik lehet több címet nyert, de a másik is letette a névjegyét Európában – Pep Guardiola öröksége ma is félelmetes” – mondta Villas-Boas. “Mint fiatal tréner, egyértelmű, álomszerű lenne számomra, ha edzhetném bármelyik együttest.”
AVB korábbi londoni játékosáról, Gareth Bale-ről is beszélt, aki nyáron közel 100 millió euróért igazolt a Real Madridhoz.
“Valami egészen elképesztő játékos. Szenzációs gólokat lőtt a Premier League-ben, így nem volt meglepetés, hogy így nem volt meglepetés, hogy a Real ennyit adott érte.”

“Jól passzol a Real játékához. Tudta, hogy karrierje legnagyobb kihívása vár rá Madridban. Az ő döntése volt, hogy a Realban akar játszani, sok ajánlata volt, de ő ahhoz a csapathoz akart menni, ahol a legtöbb trófeát nyerheti el” – mesélte Bale klubváltásáról André Villas-Boas.

Olvasói sztorik