Hírek

Xavi Beckhaméktől vonulhat vissza

Az angol ikon újonnan induló csapatához, Miamiba csábítaná a Barcelona karmesterét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

David Beckham szeretné csapatába csábítani Xavi Hernandezt – számolt be a Daily Mail. A korábbi angol válogatott labdarúgó Miamiben indít új MLS-klubot, és a hírek szerint rögtön több világsztárt is szerződtetne. Korábban beszámoltunk róla, Cristiano Ronaldo is a kívánságlistán szerepel.

Xavi szerződése 2016 nyarán jár le Barcelonában, ekkor már betölti 36. életévét is, így vélhetően újabb kontraktust már nem köt nevelőegyesületével. Korábban a New York RedBulls érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, ő azonban úgy nyilatkozott, elképzelhetően tartja, hogy a Camp Nou-ból vonuljon vissza.

De könnyen lehet, hogy nem Xavi döntésén múlik majd az, hogy csatlakozhat-e Beckham csapatához. A friss hírek szerint ugyanis az együttes a korábbi tervekkel ellentétben nem 2015-ben, hanem két évvel később, 2017-ben áll majd készen arra, hogy csatlakozzon az amerikai profi liga mezőnyéhez.

Beckham új stadiont szeretne építtetni a klubnak, amely a Biscayne Bay dokkjai és luxus hajói közt kapna helyet a vízparton.

Olvasói sztorik