Hírek

Lisztes Krisztián: a City és az Arsenal visszavág!

Lisztes Krisztián a Fradi és a válogatott egykori karmestere, a Sportklub állandó szakértője adott tippeket a hétvégi mérkőzésekre!

Lisztes Krisztián: az Arsenal visszavág!

Lisztes Krisztián a Fradi és a válogatott egykori karmestere, a Sportklub állandó szakértője adott tippeket a hétvégi mérkőzésekre!

Mainz-Hannover 1-1!

– Mindkét együttes nagyon szeszélyes, képesek bárhol nyerni, ugyanakkor bárhol csődöt is mondhatnak. Szurkolok Huszti Szabiéknak, szerintem egy pontot elhoznak Mainzból a szászok!

Milan-Bologna 2-1!

– Egyértelműen hazai sikert várok. Seedorf vezetésével elszenvedte első bajnoki vereségét a piros-fekete együttes, ám ma javítanak Kakéák. A Bologna a múlt vasárnap meglepetésre nyerni tudott a bikáknál, ám ma pont nélkül maradnak. Viszont ismerve a Milan hátsó alakzatát, tuti, hogy nem ússzák meg kapott gól nélkül…

Atletico Madrid-Valladolid 3-1!

– Megtorpant az Atletico, ám szerintem ma már visszatérnek a helyes útra. Remek együttesnek tartom a matracosokat, nem jelenthet gondot a szerényebb képességű lila-fehérek legyőzése.

Manchester City-Chelsea 2-0!

– Egy hete a kékek nyerni tudtak Manchesterben, ma azonban szerintem nem sikerül megismételniük Morutinhoéknak a bravúrt. A halványkékek nemes bosszút állnak az FA Kupában!

Fiorentina-Inter 1-1!

– A Firenze nagyon erős együtts, tele remek játékosokkal, ráadásul Gomez is felépült. Viszont az Inter a vasárnapi győzelemmel végre bebizonyította, hogy képes nyerni! Jól védekeznek Mazzariék, ez pedig egy pontot érhet a violáknál.

Catania-Lazio 1-3!

– Nagyon kedvelem a szicíliai alakulatot, tavaly elképesztően látványos futballt adtak elő, különösen hazai környezetben. Viszont Edy Reja nagyon összerakta a fővárosiakat. Szerintem nyer a Lazio a sereghajtó ellen.

Everton-Swansea 3-2!

– Gólgazdag meccsen a liverpooliak lépnek tovább a kupában.

Sassuolo-Napoli 1-3!

– A Napoli a kupában parádézott, szerintem kevesen gondolták volna, hogy ilyen simán lemossák a farkasokat. Az újoncnak nagyon nem megy, és nem is tudják megnehezíteni Higuainék dolgát.

Arsenal-Liverpool 2-1!

– Csakúgy, mint a City, az Arsenal is visszavághat riválisának. Szerintem az ágyúsok is elégtételt vesznek a bajnoki kudarcért.

Roma-Sampdoria 4-1!

– A kupabúcsú miatt most már csak a bajnokságra koncentrálhatnak Tottiék. El is kalapálják rendesen a genoaiakat – sima bordó-sárga győzelmet várok.

Olvasói sztorik