Hírek

Idegenben nyert a Tatabánya

Bozsik Péter együttese a Videoton harmadosztályú tartalékcsapatának otthonában győzött 3-2-re.
Felkészülési mérkőzés
Videoton FC II – FC Tatabánya 2-3 (2-2)
Székesfehérvár
Tatabánya 1. félidő: Dombai – Almási, Páles, Ludánszki, Zámbó – Kovács I., Hullám, Kis Sz. – Birtalan, Móri, Batizi-Pócsi. 2. félidő: Farkasdi – Beszterczei, Szamosszegi, Papizsanszkij, Radnai – Bozsik, Czanik, Bakos – Weitner, Szabó, Puskás. Edző: Bozsik Péter
Gólszerzők: Havasi (19., 43. – az elsőt tizenegyesből), illetve Páles (21.), Móri (27.), Puskás (71.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első húsz percben kevés említésre méltó esemény történt a pályán, kiegyenlített mezőnyjátékkal teltek a percek. A 19. percben aztán Molnár lódult meg, majd két szép csel után az egyik tatabányai védő felrúgta a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Havasi pedig magabiztosan értékesítette (1-0).

Néhány perccel később egyenlítettek a vendégek: Hullám végzett el egy szabadrúgást, a középre ívelt labdára Páles robbant be, és hat méterről nagy erővel fejelt a kapuba (1-1). Öt perccel később már a Tatabányánál volt az előny: ismét Hullám végzett el szabadrúgást, ezúttal azonban szemből, jó 25 méterről tekert kapura, a labda pedig a keresztlécről Móri elé pattant, aki közelről nem hibázott (1-2).

A 38. percben Farkas Viktor kínálta meg Dombait egy távoli bombával, a Tatabánya kapusa azonban a felső sarok elől szögletre mentett. A 43. percben viszont már ő is tehetetlen volt, Havasi 12 méterről, szép mozdulattal juttatta a tatabányai kapuba a labdát (2-2).

A második félidőben Gábor Péternek kellett több szép védést is bemutatnia, ám a 71. percben ő sem védhette Puskás erős, jobb alsó sarokba tartó lövését (2-3). Ebben a játékrészben nem sikerült komolyabb gólhelyzetet kialakítania a fehérvári csapatnak, igaz, a kilencvenedik percben volt egy erősen gyanús szituáció, amikor az egyik tatabányai játékos kezére pattant a labda a büntetőterületen belül, a játékvezető azonban nem ítélt tizenegyest – tudósít a vidi.hu.

Olvasói sztorik