Hírek

Kenő Milan, Madrid és Manchester sikerrel számol

Ezúttal Kenesei Krisztián, volt válogatott csatár, a Lombard futballistája adott tippeket hétvégére.

PSG-Bordeaux 2-0!

– Nem titok, hogy a kedvencem Zlatan Ibrahimovic, így erre a meccsre nem is tippelhetek mást, mint sima hazai sikert.

Braunschweig-Dortmund 1-2!

– Az újonc fontos pontot szerzett Brémában, a Borussia pedig rapszodikus teljesítményt nyújt az idén. Ennek ellenére azt mondom, ma nyernek a sárga-feketék.

Stoke-Manchester United 0-1!

– A Manchester igencsak tipp-mix gyilkos meccseket produkált az idén… A hétközi fordulóban viszont végre nyertek, és talán elkapták a fonalat. Ráadásul Matával sokat erősödtek – nyernek a vörösök!

Barcelona-Valencia 3-1!

– A Barca még mindig a világ egyik legjobb alakulata, teli klasszis futballistával. Ma ismét bizonyítják, hogy milyen nagyszerűen tudnak játszani.

Cagliari-Fiorentina 1-2!

– A Fiorentina bár legutóbb botlott odahaza, összességében jól teljesít az idén. Ma sem hibáznak, elhozzák a pontokat Szardíniáról.

Milan-Torino 2-0!

– A Milannak jót tett az edzőváltás, Seedorf felrázta Kakáékat. Muszáj pontokat szerezniük Balotelliéknek, és ha hármat be is gyűjtenek.

Genoa-Sampdoria 1-1!

– A városi rangadóra általában nem a szép játék a jellemző: ma megosztoznak a pontokon a felek.

West Brom-Liverpool 1-2!

– A WBA-nál eddig nem igazán jött be az edzőváltás, a héten pedig elvesztették a városi derbit is. A Liverpool száguld, remek passzban van, az Everton elverése pedig tovább növelte Suarezék önbizalmát. Nyernek a vörösök!

Roma-Parma 2-0!

– Totti játékát is nagyon szeretem, és bár nem mai gyerek, még mindig zseniálisan irányítja a fővárosiakat. A Parma jó formában van, ám a farkasokat nem tudják megállítani.

Arsenal-Crystal Palace 3-0!

– Az Arsenal ezúttal valóban begyűjtheti a bajnoki címet. Nem hiszem, hogy az újonc ellenállna az ágyúsoknak…

Athletic Bilbao-Real Madrid 1-2!

– A baszkok elbúcsúztak a héten a kupától, ám ennek ellenére jó szezont futnak. A San Mamesben pedig senki sem mehet biztosra. A Real továbblépett a sorozatban, bár nem brillírozott a keddi összecsapáson. Jó kis meccs lesz, amelynek a végén Ronaldoék örülhetnek majd!

Olvasói sztorik