Hírek

Revansra készül a Tottehnam

Daniel Levy az Özil-Bale üzlettel megbukott, de most ismét megpróbál kiszúrni az Arsenallal. Ezúttal Holtbyval „zsarolja” a Schalkét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Tottenham igazgatója, Daniel Levy a nyáron nem tudta kivitelezni tervét. Hiába próbálta késleltetni Gerath Bale átigazolását a Real Madridhoz, a spanyolok még időben el tudták passzolni Mesut Özilt az Arsenalnak. Levy a nyáron ezt szerette volna megakadályozni, most pedig Julian Draxlert próbálja távol tartani az ágyúsoktól.

Arsene Wenger élénken érdeklődik a Schalke fiatal szélsőjéért, és a legfrissebb hírek szerint akár 40-45 millió fontot sem sajnálna érte. Lewis Holtby nem tudta megvetni lábát a Tottenham kezdőjében, így januárban kölcsönbe távozna. A Schalke vezetői fel is vették a kapcsolatot Lewy-vel, aki azonban ismét húzza az időt. A Spurs igazgatója attól tart, hogy Holtbyval pótolnák Draxlert.
Azt, hogy mi lesz az ügy végkifejlete nem lehet tudni, ám az valószínűsíthető, hogy Draxler tavasszal még Németországban futballozik, hiszen jelenleg egy komolyabb sérüléssel a partvonalon túlra szorult.