Hírek

Visszatérhet a Fradi légiósa

A cseh Martin Klein ismét az FTC játékosa lehet; frissítve: szívesen jönne, de nem hívták.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jelenlegi klubja az FK Teplice sportigazgatója, Frantisek Hrdlicka szerint visszatérhet a Ferencvároshoz a cseh Martin Klein. A klubvezető erről az idnes.cz oldalon beszélt. Elmondta, hogy amikor a védő odaigazolt, az volt az egyik feltétel, hogy külföldi klubhoz bármikor távozhat. Egyelőre nem hivatalos a hír, de valószínűleg visszatér a Ferencvároshoz, amelyet tavaly az edzőváltás miatt hagyott el, ám az új tréner érdeklődik iránta.

A cseh játékos Facebook-oldalán délután a fenti sajtónyilatkozat cáfolata jelent meg: „A magyar médiában megjelent cikkek sajnos nem fedik a valóságot, a Fraditól nem kerestek meg, nem hívtak vissza a csapathoz.”

Az FK Teplice jelenleg a harmadik helyen áll a cseh élvonalban. Klein korábban két szezont töltött a Fradinál. Tavaly júliusában távozott, majd októberben írt alá a cseh együtteshez.

Közben az FTC megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A szakmai stáb döntése alapján az első napokban orvosi vizsgálatok várnak a játékosokra. Hétfőn délelőtt spiroergometriai-, testtömegérték-, valamint EKG-vizsgálatokat végeztek a labdarúgókon. Thomas Doll vezetőedző és segítője, Ralf Zumdick hivatalosan ma mutatkozott be.

Olvasói sztorik