Hírek

Hegylakó-rangadó

A csőszökre ma rangadó vár...

Dunfermline-Rangers Mindkét csapat betalál: IGEN!

A skót harmadik vonalban rangadót rendeznek: a csőszök vélhetően nyernek, de jó eséllyel kapnak egy gólt a remek formát mutató hazaiaktól.
A 2. fogadja az elsőt a skót harmadik vonalban. A Dunfermline parádézik, biztosan őrzi 2., rájátszást érő helyét – igaz, a klubnál a feljutás a cél a tavalyi búcsú után. 35 pontjával minden bizonnyal az élen állna, ha nem kapott volna egy elképesztő rivűlist a Rengers személyében. 11-2-4-es sorából 5-1-2 a hazai mérleg, 40 gólnál jár, és minden hazai ütközetében eredményes volt. A formájával nincsen gond, továbblépett a kupában, és két nyertes bajnokiból várja a listavezetőt.
A csőszök tuti, hogy feljutnak, előnyük immár 11 egység, 15-1-0-ás statisztikájuk önmagáért beszél. Ami érdekes, hogy épp a legutóbb botlott otthon, az Ibrox Parkban a Stranraerrel szemben. Gólarányuk 60-8, tehát rendesen hintik a találatokat, viszont a védelmük stabil.
De akkor miért is gondoljuk, hogy mindkét fél betalál? Mert e két alakulat párharca rendre gólváltással járt az elmúlt évtizedben. A három találat is összejöhet, de annak a szorzója nem kellően magas, még az 1,4-et sem éri el. Viszont egészen kedvezőnek tűnik a mindkét fél betalál opció. 1,55-ért egy próbát megér! Mi erre megyünk rá, és szurkolunk a kiscsapatnak, hogy vegye be a protestánsok kapuját!

Olvasói sztorik