Hírek

Török gólváltás

720 perce nem rúgott gólt idegenben az Akhisar. Épp eljött az ideje, hogy beköszönjön...

Kasimpasa-Akhisar Mindkét fél betalál: IGEN!

Azért az nem járja, hogy a derék vendégek soha nem rúgnak gólt a túrákon. Eddig nyolcból semmi a mérlegük. De ugye minden sorozat megszakad egyszer…
A mai, szegényes kínálatban egy török meccsre esett a választásunk. Alaphelyzetben sima hazainak tűnne a történet, hiszen a 2. fogadja a 10. helyezettet, ám mi nem erre az opcióra gyúrunk. Egy igencsak beszédes adaton akart meg a tekintetünk. Mert az Akhisar Belediye eddig nyolcszor kelt útra, és gólt még nem szeretek vendégségben!
Shota Arveladze Kasimpasája üde színfoltja az idei kiírásnak, a második helyen tanyázik 31 ponttal, otthon pedig 5-1-2-es sora is egészen masszívnak tűnik. Gólaránya hazai közegben 18-10, viszont csak kétszer úszta meg kapott találat nélkül… Egy kezdő csatár eltiltás miatt nem léphet pályára.
Az Akhisar 22 pontjával középcsapat, otthon félelmetes, vendégségben viszont elképesztően gyenge: 0-3-5-ös vonatkozó sorához 0-11-es gólarány párosul! Formája ebből fakadóan igencsak szeszélyes, viszont mellettük szólhat, hogy teljes kerettel vághatnak neki a találkozónak Niasséék.
Az esélyek egyértelműen a hazaiak mellett szólnak, az 1,55-ös szorzó nem is hangzik rosszul. Viszont szerintünk ma megtörik az Akhisar idegenbeli átka! No, nem azt mondjuk, hogy szétbombázzák majd a Kasimpasa hálóját, ám egy találatra azért jók lehetnek. Viszont a hazaiakban is van erő, így 1,95-ért a mindkét fél betalál opciót tűnik a legszimpatikusabb választásnak! Mi erre fogadunk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik