Hírek

Hajdu Attila: Meglepetést okoz a Milan!

Hajdu Attila, a volt válogatott kapus, a Sport1 televízió szakkommentátora adott ezúttal tippeket a hétvégére.

Hajdu Attila, a volt válogatott kapus, a Sport1 televízió szakkommentátora adott ezúttal tippeket a hétvégére.

Monaco-Valenciennes (0-1) 1!

– A francia bajnoki címre hajt a Monaco, és a kiesőjelölttel szemben nem is hibázik a hercegség együttese. Szerintem sima hazai siker várható.

Liverpool-Cardiff (0-1) 1!

– A vörösök mostanság elképesztő formát mutatnak, a hétvégén épp a Tottenhamet oktatták. Nem tudom elképzelni, hogy Suarezék megtorpanjanak, azt gondolom, gólokkal verik a walesieket.

Valencia-Real Madrid (1-0) 2!

– A fővárosiak, ha motiváltak lesznek, akkor alaposan elverhetik a denevéreket. A madridiaknál mindig meghatározó tényező, hogy mennyire veszik komolyan a találkozót. Ronaldóéknak most már muszáj nyerniük, hiszen a múlt hétvégén értékes pontokat hagytak Pamplonában. A Valencia idén sebezhető, a Real átgázol rajtuk.

Manchester United-West Ham United 1!

– Számomra az a rejtélyes, hogy egy csapat miként tud ilyen kétarcú lenni. A BL-ben minden gond nélkül továbbléptek Rooney-ék, a Premier League-ben viszont botladoznak rendesen. A nemzetközi porondon mutatott formát átmentik most a bajnokira is Giggsék, így a pontok az Old Traffordon maradnak.

Dortmund-Hertha 2!

– Itt meglepetést érzek! Ha egy évvel ezelőtt kellett volna tippelnem e meccsre, akkor sima hazai sikert jósoltam volna. Most viszont úgy látom, a Borussia némiképp megroppant, és a jó formában lévő fővárosiak ezt kihasználhatják. Nyernek a kék-fehérek!

Inter-Milan 2!

– Itt is borulhat a papírforma, bár egy városi derbinél nehéz erről beszélni. A piros-feketék gyengén kezdtek, de az elmúlt hetekben engem meggyőztek arról, hogy nagyon tudnak küzdeni. A Roma ellen bizonyították, hogy nem szabad őket leírni. Azt gondolom, Balotelliék örülhetnek majd a végén!

Atalanta-Juventus 2!

– Az öreg hölgy is kétarcú az idén, csakúgy, mint a Manchester United, csakhogy Pogbáék otthon brillíroznak, a BL-től viszont búcsúzni kényszerültek. Egyébként meggyőződésem, hogy az Európa Ligát megnyerhetik a zebrák, ha komolyan veszik a sorozatot. A Seria A-ban nem nagyon van ellenfelük, és bár a bergamóiak otthon nem rosszak, nem tudják megállítani a címvédőt.

Olvasói sztorik