Hírek

Várhidi Péter: A Loki telel az élen

Várhidi Péter, volt szövetségi kapitány adott ezúttal tippeket a hétvégi bajnoki mérkőzésekre...

Várhidi: a Loki telel az élen

Várhidi Péter, volt szövetségi kapitány adott ezúttal tippeket a hétvégi bajnoki mérkőzésekre…

Mezőkövesd-Debrecen 1-2!

– Egyik csapatnak sem jön jókor a téli szünet. A hazaiak rendezték soraikat a hajrára, a Loki pedig elkezdett idegenben is eredményesen futballozni. Nem lesz kös a piros-fehéreknek, de azért az erősebb állománnyal rendelkező vendégek behúzzák a három pontot.

Újpest-Puskás Akadémia 2-1!

– Ezekre a csapatokra is igaz az előbbi kitétel: az ősz végére állt össze mindkét alakulat. Az újpesti kötődésem miatt szavazok bizalmat a liláknak, bár az is biztos, hogy kapott gól nélkül nem ússzák meg a fiúk…

Kecskemét-Kaposvár 3-2!

– A Kecskemétnek nagyon fontos e találkozó, hiszen ha nyernek, stabilizálhatják helyüket a középmezőnyben. A Kaposvár most már minden héten az utolsó esélyt kapja meg, ám szerintem ma sem élnek a lehetőséggel a somogyiak. Otthon maradnak a pontok, és sok gólt várok.

Pécs-Paks 1-0!

– A pécsiek igencsak hektikusan teljesítettek, most éppen jól szerepelnek. A Paksban sokkal több van, érthetetlen, hogy miért nem megy a szekér. A hazai pálya adta előnyt kihasználhatják a baranyaiak, így megint pont nélkül marad Horváth Ferenc együttese…

MTK-Diósgyőr 2-2!

– Az MTK-nak életbevágóan fontos, hogy pontot, pontokat szerezzen. A Diósgyőr is kezdi visszanyerni formáját, viszont inkább otthon erős a piros-fehér gárda. Szerintem leikszelnek a felek.

Lombard-Honvéd 1-1!

– E két csapat viszont szerintem nem bánja, hogy jön a téli szünet. A Pápa hullámzóan szerepelt, a Honvéd pedig most kezdett el leengedni. Egy-egy ponttal gazdagodnak a zárófordulóban.

Videoton-Ferencváros 2-0!

– Egyik csapat sincs csúcsformában… A Fradinál lévő problémák okát nem ismerjük, ám szerintem nem oldódnak meg vasárnapig. A Videoton erősebb kerettel rendelkezik, és otthon tartja a pontokat.

Győr-Haladás 2-1!

– Az ETO-nak muszáj nyernie, ha nem akar leszakadni. A Hali idegenben is bátor játékot nyújt, ám mintha elfáradtak volna a fiatalok. Küzdelmes meccsen hazai sikert várok.

Olvasói sztorik