Hírek

Egy olasz, egy holland meccs

Ma egy kis gólvadászatot tartunk...

Fiorentina-Verona +2,5! 1!

Gólokkal kalkulálunk a Seria A mai összecsapásán!
Az 5. fogadja a 6. helyezettet, tehát nyugodtan nevezhetjük rangadónak a ma esti csörtét. A violák 24 pontig jutottak (7-3-3) eddig, odahaza 3-2-1-es mérlegük nem éppen meggyőző. A Juvét ugyan verték, de kikaptak a Nápolytól, és a Parma-Cagliari páros is pontot tudott szerezni a Stadio Artemio Franchi-ban. Vincenzo Montella együttese az EL-ben is érdekelt, sőt, még tavasszal is ott lesz a legjobb 32 között.
Rossiék egész jól elkapták a fonalat a Napolitól elszenvedett hazai botlást után, nyertek is két meccset zsinórban, ám a múlt hétvégén a rossz passzban lévő Udinese legyűrte őket (1-0). Érdekesség, hogy ez volt mindössze a második olyan ütközet, amelyen impotens maradt a támadószekció.
A keretben Gomez és Hegazy sérült, Aquilani pedig eltiltását tölti majd. Illene nyerniük Valeroéknak, és szerintünk nem is hibáznak ma este.
Az ellenfél az újonc lesz: a Hellas remekül kezdte a szezont, már 22-nél jár. Otthon erős különösen (6-0-1), vendégségben eddig meglehetősen tisztelettudóan viselkedett (1-1-4). Torinóban remiztek, Bolognában nyertek Toniék. A Romának és a Genoának nem találtak be a kék-sárgák, ám megesett, hogy négyet vágtak Frelloék.
Andrea Mandorlini vezetőedző együttese két vereséggel a háta mögött érkezik meg Firenzébe: előbb a Genoánál kaptak ki, majd a városi rangadót bukták el a Chievo-val szemben. Albertazzi (4) sérült a védelemből, rajta kívül viszont a teljes kerettel számolhat a szakmai stáb.
Azt gondoljuk, hogy a Hellas kicsit túlfutotta magát, a gárda erőn felül teljesített eddig. Nem rossza csapat a veronai, ám azért nem hinnénk, hogy a bajnokság végén is harcban lesz majd valamelyik EL-pozíció megszerzéséért.
A Fiorentina izmosabb alakulat, szerintünk be is húzza a három pontot a lila sereg, ám ma inkább a gólokat favorizáljuk ezen a kilencven percen. Egyik brigád sem a remek védekezéséről híres, az előrejátékban viszont vannak kreatív futballisták mindkét oldalon. Nálunk abszolút adható a +2,5-ös opció, egy másikon pedig húzzuk be bátran a hazait!

PSV Junior-FC Eindhoven +2.5!

Ha holland másodosztály, akkor gólvadászat! A ma esti meccs sem a védekezésről szól majd szerintünk…
A középmezőnyben vitézkedik a PSV utánpótlás csapata, 26 pontjából 18-at otthon gyűjtött be. Masszívak hazai környezetben a fiatalok, 5-3-1-es mérlegükhöz 20-11-es gólarány párosul. A formájuk egészen biztató, október eleje óta ugyanis nem találtak legyőzőre. Legutóbb mondjuk kissé csalódott lehetett a gárda, hiszen az Almere ellen csak egy döntetlen jött össze.
11/7 a PSV over-under mutatója, otthon 7/2-es ez az arány. Darije Kalezic mesternek eltiltás miatt senkit nem kell nélkülöznie a ma esti találkozón.
Az FC Eindhoven egészen jó szezont fut: jelenleg az előkelő 4. pozícióból várja a folytatást. 33 egységet zsebeltek be eddig De Groot-ék, és elnézve a mezőny erejét, a rájátszás összejöhet idén a társulatnak.
Idegenben 4-1-3 a vonatkozó statisztikája, csak egyszer nem talált a kapuba, de annak már több hónapja (Telstar 3-0). 18-14 a túrákon a gólaránya, azért 8 meccsen nem hangzik rosszul a 18 találat…
Jean Paul de Jong alakulata győztes meccsből érkezik a mai kilencven percre, és ha nyernek a vendégek, feljöhetnek a 2. helyre. Ami persze nem ér sokat, hiszen csak a listavezető válthat alanyi jogon osztályt, és a Doordrecht nagyon ellépett a riválisoktól.
15-ször játszott már over meccset az FC Eindhoven, idegenben csak egyszer maradt el a három találat.
Jó kis meccset várunk ma Eindhovenben: szerintünk tuti, hogy mindkét fél betalál majd, és összejön a 3 találat is! Alaptippünk tehát: +2.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik