Hírek

Mutut örökös eltiltással sújtották!

Örökre eltiltották a román válogatottól Adrian Mutut, a Chelsea és a Fiorentina korábbi csatárát, miután az a jelenlegi szövetségi kapitányon, Victor Piturcán poénkodott a Facebookon.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagy port kavart Romániában, hogy Adrian Mutu a görögökkel szemben elszenvedett pótselejtezős kudarcot követően a válogatott szövetségi kapitányán, az őt mellőző Victor Piturcán élcelődött. A 34 éves labdarúgó a Facebookon osztott meg egy képet, ahol a híres komédia karakteréhez, Mr. Beanhez hasonlította a trénert.

Bár Mutu a képet hamar levette, az ügyet a román sajtó már felkapta, több neves edző, így Bölöni László is véleményt formált a támadó “tréfája” kapcsán, gyerekesnek és kicsinyesnek titulálva, hogy így vett revánsot esetleges sérelmeiért.

A román szövetség sem hagyta szó nélkül a játékos poénját, és a héten úgy határoztak, örökös eltiltással sújtják, így Mutu többé nem lehet válogatott. Minderről hivatalos levélben értesítették a jelenleg Franciaországban, az Ajaccio-nál légióskodó csatárt – számol be az angol Metro c. lap internetes kiadása.

Mutu 77 mérkőzésen 35-ször volt eredményes a nemzeti csapatban, utolsó válogatottbeli gólját épp ellenünk jegyezte 2013 márciusában, a Puskás Ferenc Stadionban zárt kapuk előtt lejátszott 2-2-es összecsapáson.

Olvasói sztorik