Hírek

Sebők Vilmos: X-es hétvége!

Sportklub szakkommentátora 11 meccsre adott tippet olvasóinknak. Magyar, francia, olasz, német és angol találkozók terítéken!

Sportklub szakkommentátora 11 meccsre adott tippet olvasóinknak. Magyar, francia, olasz, német és angol találkozók terítéken!

Puskás Akadémia-Kecskemét X!

– A Puskás rendesen beerősített a nyár végén, a Kecskemét viszont jobb csapat. Megosztoznak a pontokon a felek.

Everton-Liverpool X!

– Az egyik legnagyobb angol derbi! A vörösök idén remekelnek, a kékek sem rosszak. Szerintem itt is iksz lesz a végeredmény.

Borussia Dortmund-Bayern München X!

– Mindkét alakulat Bl-ben is szerepel a jövő héten, ám a hazaiaknak sokkal fontosabb lesz a Napoli elleni összecsapás. Sérültjei is vannak a sárgáknak, ennek ellenére azt mondom, nem nyernek a bajorok, itt is remiznek a gárdák.

Budapest Honvéd-Debrecen X!

– Lehet, hogy furcsán hangzik, de itt sem lesz nyertes. A Kispest most már kezd összeállni, a Debrecen pedig most már idegenben sem gyengélkedik. Maradok a döntetlennél…

Arsenal-Southampton X!

– Itt vélhetően sokan hazai sikerrel kalkulálnak, ám én bízom Pochettino mester alakulatában. A szentek egy pontra jók lehetnek az Emirates-ben!

Reims-PSG 2!

– Na, végre, egy meccs, amelyen kiosztanak három pontot. Nálam a párizsiak a nyerők, a múlt héten botlott a Monaco, ezt kihasználják a fővárosiak.

Milan-Genoa 1!

– Borzalmas eddig a Milan idénye, ám most ha kínkeservesen is, de egy góllal győznek a piros-feketék.

Manchester City-Tottenham 1!

– A Manchester City bebiztosította továbbjutását a BL-ben, így nyugodtan koncentrálhat a bajnokságra. A vendégeket kicsit szeszélyesnek érzem az idén, és a halványkékek azért összességében erősebb kerettel is rendelkeznek. Hazai sikert várok.

Lyon-Valenciennes 1!

– Ez a Lyon nyomokban sem emlékeztet a 2000-es évek elejihez, ám a Valenciennes gyengécske csapat az idén. Nyer a vendéglátó!

Livorno-Juventus 2!

– Bár a Juve a jövő héten élet-halál harcot vív a BL-ben, a torinóiak tartalékos összetételben is nyernek az újoncnál.

DVTK-Videoton X!

– Rangadó a javából, amelynek a végén megosztoznak a pontokon a csapatok. A Vidi erősebb, de Diósgyőrben senki sem mehet biztosra.

Olvasói sztorik