Hírek

A Madridnak szüksége van Casillasra

Carlo Ancelotti leszögezte, a kapitány nem megy sehova.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Real Madrid vezetőedzője elmondta, a klubnak tervei vannak Iker Casillasszal, annak ellenére is, hogy a szezon túlnyomó részében csak a nemzetközi kupaporondon jutott lehetőséghez a spanyol portás.

Még José Mourinho irányította a madridi gárdát, amikor hatalmas meglepetésre a januárban érkezett Diego López vált a Real Madrid első számú hálóőrévé. Bár Mourinho azóta távozott, Iker Casillas továbbra is gyakran találja magát a kispadon.

A hétközi, Juventus elleni 2-2-re végződő Bajnokok Ligája-találkozón a kezdőcsapatban kapott helyet a 32 éves spanyol kapus. Bár Carlo Ancelotti elégedett volt a hálóőr teljesítményével, leszögezte, a bajnoki mérkőzéseken továbbra is Diego López bizonyíthat.

„Iker nagyszerűen védett a Juventus elleni mérkőzésen. Örül, hogy a Real Madrid játékosa lehet, a csapatnál szeretne maradni, a csapat pedig szeretné, ha maradna” – mondta a tréner. – “Felállítottam egy rangsort a kapusok között a szezon elején, és tartom magam az ígéretemhez. A döntéseim mindig a klub érdekeit képviselik, a lényeg hogy sikeresek legyünk.”

A korábban a Juventust és az AC Milant is irányító tréner az utóbbi időben mellőzött Angel Di Mariáról és Iscóról is beszélt.

„Mindketten remek játékosok. Van, hogy egy hét alatt három mérkőzést is le kell játszanunk, így kénytelen vagyok rotálni, és a padra ültetni olyan játékosokat is, akik szeretnének a pályán lenni. A játékosaimnak pihennie kell, hogy a maximumot tudják kihozni magukból a mérkőzések során.”

A Real Madrid legközelebb szombaton lép pályára, ellenfelük a Real Sociedad csapata lesz.

Olvasói sztorik