Hírek

Új kapitánynevek a kalapban?

Állítólag ma estig kiderül, hogy Sven-Göran Eriksson vagy Jupp Heynckes irányítja-e a magyar csapatot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Rádió értesülése szerint Sven-Göran Eriksson és Jupp Heynckes neve is felvetődött a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjával kapcsolatban.

A 65 éves svéd edző korábban Anglia, Mexikó és Elefántcsontpart válogatottját is irányította, de Portugáliában, Olaszországban, Thaiföldön és az Arab Emirátusokban is dolgozott, jelenleg pedig Kínában tevékenykedik. A 68 éves német szakember még nem dolgozott válogatottnál, viszont Bajnokok Ligáját nyert 1998-ban a Real Madriddal, idén tavasszal pedig triplázott a Bayern Münchennel.

– Én már sokkal cifrább neveket is hallottam, sőt… De momentán semmilyen információm nincs arról, hogy új név került volna a kalapba. Zajlanak a tárgyalások, amelyekről pillanatnyilag semmit nem tud elmondani a szövetség. Nagyon meglepne, ha délutánra vagy estére kiderülne, ki lesz a kapitány. Ennek eldöntése a következő hetek feladata, és ha megegyezés születik, akkor természetesen napvilágra kerül – mondta az MLSZ sajtóosztálya részéről Sztancsik Tamás.

Olvasói sztorik