Hírek

Hevesi Tamás bízik a manchesteri csapatokban

Hevesi Tamás, a népszerű zenész, a REAC korábbi vezetőedzője adott ezúttal tippeket a hétközi BL-meccsekre...

Sahtar Donyeck-Bayer Leverkusen X!

– Két hete alaposan elverte a német gárda a donyeckieket. Ez ma nem történhet meg, szerintem elosztoznak a pontokon a csapatok.

Real Sociedad-Manchester United 2!

– A baszkoknak már nem nagyon maradt esélyük a továbbjutásra, a vörösök pedig kezdenek magukhoz térni. Ma is nyerhetnek Rooney-ék.

Olympiacos-Benfica 1!

– A pireuszi pokolban senki sem mehet biztosra. A görögöknek nyerniük kell a második helyért, és be is húzzák a három egységet!

Manchester City-CSKA Moszkva (0-1) 1!

– Ahogy két hete, ma is az angolok győzelmét várom, azzal a különbséggel, hogy szerintem lényegesen simább lesz számukra ez a kilencven perc.

Basel-Steaua 1!

– A helvét bajnokot erősebbnek érzem, ráadásul hazai környezetben léphet pályára. A bukaresti remi után ma a svájciak sikerét várom.

Ajax-Celtic 1!

– A hollandoknak muszáj menniük előre, a skótok pedig kontrákra rendezkednek be ennek megfelelően. Az Ajax jobb futballt játszik, és otthon nem hibázhat már.

Napoli-Marseille 1!

– Egyértelmű olasz sikert várok, a Napoli extra csapat, a Marseille-nek epizódszerep jut csak ebben a kvartettben.

Dortmund-Arsenal 1!

– Két hete a sárga-feketék az Emirates-ben is győzni tudtak, és meggyőződésem, hogy ma sem hibáznak. Remek csapat, amely igazán élvezhető futballt ad elő hétről-hétre. Nyernek a németek!

Olvasói sztorik