Hírek

Horti Gábor: Tippmix-gyilkos meccsek jönnek?

A Sportklub népszerű, szókimondó kommentátora, műsorvezetője ezúttal is markáns véleményt mondott jó néhány mérkőzésről... Ki indul biciklivel a kupameccsre? Kiderül...

A Sportklub népszerű, szókimondó kommentátora, műsorvezetője ezúttal is markáns véleményt mondott jó néhány mérkőzésről… Ki indul biciklivel a kupameccsre? Kiderül…

Lille-Auxerre 1!

– Egyértelmű hazai továbbjutást várok, a Lille remek passzban van, a vendégek pedig csak a másodosztálybsn szerepelnek. Nem lesz meglepetés, nyer a vendéglátó.

Atalanta-Inter 1!

– Itt viszont borul a papírforma, a bergamói legények megtréfálják a milánóiakat.

Valenciennes-Troyes 2!

– A vendégek a második vonalban küzdenek, a hazaiak pedig ide tartanak. Az edzőváltás sem hozta meg a feltámadást, szerintem megint beégnek. Nyer a látogató!

Békéscsaba-Videoton 2!

– Bár jó a szorzója a viharsarkiaknak, és ez sokakat elgondolkodtathat, azért a fehérváriak csak nem pottyannak ki a kupából. Nyer a Videoton.

Gyirmót-Győr 2!

– Ez komoly, csak nálunk fordulhat elő… Majd biztosan biciklivel mennek a kupameccsre az ETO futballistái. Szerintem azért csak nyernek Pintér Attiláék.

Milan-Lazio 2!

– Egyértelmű 2-es. A rómaiak végre nyertek, a Milan meg pocsék az idén.

Reims-Monaco 2!

– A dendégek dollárpapa tulajdonosa biztosan bekínálja Falcaoékat egy kis plusz prémiummal, no meg azért a presztízs is fontos. Nyernek Ranieriék.

Roma-Chievo (0-1) 1!

– A veronaiak tragikusan szerepelnek, a farkasok pedig szárnyalnak. nagyon megszórhatják a Chievót a rómaiak.

Olvasói sztorik