Hírek

Hrutka János: M-betűs diadalok!

A Ferencváros és a válogatott egykori védője, a jelenleg játékos-menedzserként tevékenykedő Hrutka János adott tippeket a nemzetközi kupamérkőzéskre...

Porto-Zenit 1!

– A nemzetközi rutin a luzitán együttes mellett szól. Ha nem is könnyen, de egy góllal legyőzik az orosz gárdát.

Arsenal-Dortmund X!

– Elképesztő formában van mindkét csapat, a londoniak vezetik a Premier League-t, a Borussia is a 2. a Bundesligában. Jürgen Klopp gárdája veszélyes idegenben is, az a szisztematikus építkezés, amelyet elkezdtek néhány éve Dortmundban, mára beérett. Az Emirates-ben megosztoznak a pontokon a felek.

Milan-Barcelona 1!

– A szívemre hallgatok ezúttal: nyerjen a Milan! Az olaszoknál nem indult zökkenőmentesen a szezon, ám a Barca sem brillírozott mostanság Messi nélkül. Az argentin zseni visszatérhet már, ennek ellenére azt mondom: egy góllal Robinhóék nyerik a mai ütközetet.

Marseille-Napoli X!

– Az olasz klub kerete erősebb, ugyanakkor Marseille-ben senki sem mehet biztosra. A nagyobb tudást a fanatikus drukkerek kompenzálják. Ezért lesz döntetlen a vége.

Real Madrid-Juventus 1!

– Igazi háromesélyes összecsapás. A Bernabeuban ugyanakkor a madridiak nem hibázhatnak, szerintem a pontok Madridban maradnak!

Anderlecht-Paris SG 2!

– Nem hiszem, hogy belgák képesek lesznek feltartóztatni a gall elitalakulatot. Lényegesen jobb csapatot alkotnak Ibráék, a győzelmük nem forog veszélyben.

Manchester United-Real Sociedad 1!

– A Manchesternél sok változás történt a nyáron, és egyelőre az új menedzser még nem találta meg a legjobb összetételű csapatot. Szerintem előbb utóbb kijönnek a gödörből Naniék. A BL-ben nem hibázhatnak, és a baszkokat szerintem jelen állapotukban is legyőzik a vörösök.

Valencia-St. Gallen 1!

– Nagyon hektikusan teljesít a Valencia eddig: ért el fényes sikereket, de képes volt nagy betlikre is. A kérdés az, hogy vajon melyik arcát mutatják ma este a denevérek. A St. Gallen lényegesen kiegyensúlyozottabban szerepel, persze nekik azért nem a la Ligában kell helyt állniuk hétről hétre. Azt hiszem, hogy a hétvégi kudarcért kárpótolja drukkereit a hispán együttes, és elveri a helvéteket.

Olvasói sztorik