Hírek

Botlik az Atletico, a Győr és a Juve is!

A Ferencváros és a magyar válogatott egykori remek védője látott el minket tippekkel a hétvégére.

A Ferencváros és a magyar válogatott egykori remek védője látott el minket tippekkel a hétvégére.

Hoffenheim-Leverkusen 1-1!

– A vendégek rendelkeznek jobb kerettel, de a hazaiak – saját közönségük előtt – egy pontra jók lehetnek. Mindkét fél betalál, a pontokon pedig megosztoznak a csapatok.

Mezőkövesd-Haladás 1-2!

– A Hali elsősorban otthon félelmetes, ám idegenben is képes bravúrra. Az újonc eddig igencsak szeszélyes teljesítményt nyújt. A zöld-fehérek összeszokottabb, erősebb csapatot alkotnak, ez ma három pontot érhet.

Roma-Napoli 2-2!

– A farkasok szenzációsan kezdtek, elképesztő formát mutattak. A Napolinak jót tett az új edző és az új légiósok érkezése. Elsősorban támadófocit várok a rangadótól, no és gólokat, a végén döntetlennel.

Manchester United-Southampton 3-0!

– Bár botladozva kezdte a szezont a hazai alakulat, a szentek pedig remekelnek, ma mégis kijön a különbség, és a vörösök magabiztos sikert aratnak.

Kecskemét-Debrecen 0-1!

– Bekő Balázs csapata eddig érdekes meccseket vívott: volt, hogy remekeltek a lilák, máskor viszont csúnya vereségekbe szaladtak bele. A Loki eddig idegenben nem szerepelt jól, ám ma megtörik az átok. Ha nehezen is, de győznek Szakályék.

Espanyol-Atletico Madrid 1-1!

– A kék-fehér barcelonai alakulat masszív középcsapatnak számít, a fővárosiak viszonyt parádéznak. Edzőjük, játékoskeretük nagyszerű, ma mégis pontokat veszítenek, először a bajnokságban.

Fiorentina-Juventus 2-1!

– Ez sem egy hangulatos babazsúr lesz, az már egyszer biztos! A két tábor rossz viszonyban van egymással, ez köztudott. Abban bízom, hogy a csapatok győzelemre játszanak majd, és nem elégednek meg az egy ponttal. Meglepetést érzek, szerintem a pontok Firenzében maradnak…

Újpest-Győr 1-0!

– Itt is borul a papírforma. Azt gondolom, hogy a lilák kerete nem olyan rossz, mint amit a táblázat mutat. A bajnok a kezdeti nehézségek után jobban teljesít, ám ma Pintér Attila legénysége nem tudja folytatni a felzárkózást.

Kaposvár-Ferencváros 0-3!

– Bízom a srácokban, remélem, hogy ezúttal nagyobb százalékban értékesítik majd a helyzeteket Bödéék. A két váratlan vereség után csak a győzelem elfogadható eredmény, és szerintem nem is hibáznak a fővárosiak. Sima 2-est érzek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik