Hírek

Wenger hamarosan hosszabbíthat

A legfrissebb hírek szerint további két évig marad az Arsenal menedzsere.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A francia szakember szerződése az idei szezon végén lejár, ezért megkezdődtek a tárgyalások a kontraktus meghosszabbításáról.
Stan Kroenke, a klub többségi tulajdonosa elégedett a 63 esztendős menedzser munkájával, és 2016 nyaráig, évi 7,5 milliós fizetést garantálna számára.

„Olyan sokáig szeretnék itt maradni, ameddig csak lehetséges. A tudásom legjavát akarom adni a klubért, amelyet igazán szeretek. Azt gondolom, senki sem kérdőjelezi meg az elkötelezettségemet a klub iránt. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Stan Kroenke ennyire bízik bennem” – nyilatkozta Arséne Wenger.
Noha a francia szakvezető az elmúlt nyolc évben nem tudott egyetlen trófeát sem elhódítani az Arsenallal, az ágyúsok remekül kezdték az idei szezont. A londoni csapat a nyáron Mesut Özillel megerősödve vezeti az angol bajnokságot és a BL-csoportkörben is remekül teljesít.
„A bizalom töretlen Wenger irányába. Tudja, hogy mi a filozófiánk, ennek szellemében irányítja a csapatot. Büszkék vagyunk rá” – összegezte véleményét Wengerről Stan Kroenke.

Olvasói sztorik