Hírek

Tipszmiksz Csabi üzent az őt cikizőknek

Trollfocis pólóban üzent valamit, aminek se füle, se farka, de hogy több százezren megnézik, az biztos. Milinte, te szemét?

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kevés olyan magyar focifanatikus van, aki ne ismerné az internet jelenleg legnépszerűbb mémgyárát, a TrollFoci facebook oldalt, és az oldal legnépszerűbb szereplőjét, Tipszmiksz Csabit.

A tavaly télen feltöltött, és már közel 400 ezer megtekintéssel büszkélkedő videó által elhíresült kaposvári úriember neve azóta legendává nőtte ki magát.

A videó feltöltése óta nincsen nap, hogy ne jelenjen meg egy ügyes photoshop munka, egy rajongói közös kép, de Csabi legendája nem csak az interneten él, néhány hete több száz diósgyőri vendégszurkoló énekelte meg a nevét a kaposvári stadion vendégszektorában.

A legújabb, szombaton felkerült videóban a TrollFocis rajongóinak üzen, a TrollFoci által készített „Say No To Biszem-B@aszom” feliratú pólóban.

Az, hogy végül Csabi vágya teljesül-e és a Kaposvár bennmaradó helyen végez-e a szezon végén még nem tudjuk, mindenesetre komoly akadály vár a csapatra, hiszen a válogatott szünet után a Ferencváros csapata látogat a Rákóczi Stadionba.

Olvasói sztorik