Hírek

Puskás-hetek lesznek Madridban

A Real Madrid Alapítvány méltóképpen emlékezik a klub egykori legendás játékosáról Spanyolországban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egykori kiváló játékosára, Puskás Ferencre emlékezik a Real Madrid azzal a rendezvénysorozattal, amely október 23-án kezdődik – jelentették be a hétfői sajtótájékoztatón, amely félórás késéssel kezdődött, mert a spanyol küldöttséget délelőtt fogadta Orbán Viktor miniszterelnök.

Emilio Butragueno, a Real Madrid nemzetközi igazgatója a klubtörténelem fontos részének nevezte Puskás Ferencet, aki a Real legdicsőségesebb, legszebb időszakában játszott a csapatban, amelynek egyik legkiemelkedőbb alakja volt.

A spanyolok egykori kiváló játékosa bejelentette, október 23. és november 25. között magyar és spanyol hírességek is tiszteletüket teszik a Puskás-heteken, amelynek során felavatják Puskás Ferenc bronz mellszobrát, illetve lesz egy emléknap is (Luis de Carlos-fórum) a Santiago Berbabéu Stadion fogadótermében, amelyen korábbi csapattársak is részt vesznek. Emellett kiállítás nyílik Puskás egykori díjaiból, kupáiból, serlegeiből. A rendezvénysorozatot néhány nap erejéig a felcsúti RealTanoda növendékei is meglátogatják.

A Real Madrid Alapítvány által szervezett Puskás-hetek megnyitójára október 24-én, a Real Madrid városában (Valdebebas) kerül sor. A díszvendégek előző este megtekintik a Real Madrdi – Juventus Bajnokok Ligája-csoportmeccset.

Az eseménysorozat részletes programja ide kattintva megtekinthető!

Olvasói sztorik