Hírek

Bordó esélyek…

A nem túl bőséges kínálatból ma két bordó együttesnek szavazunk bizalmat...

Chiasso-Vaduz 2(x)!

A listavezető jó eséllyel elhozhatja a pontokat ma este a Chiassótól.
A 11. forduló előtt 17 pont választotta el egymástól a két alakulatot. A hazaiak 6 egységig jutottak, ám mellettük szól, hogy pontjaik kétharmadát az utolsó két játéknapon szedték össze. Mérlegük 1-3-6, otthon ebből 1-1-2-es sort tudnak felmutatni. A gárda rettenetesen kezdett, első hat ütközetében egy iksz és öt zakó volt a statisztikájuk. Mostanság jobban megy valamelyest a társulatnak, a Biel legyőzése után értékes pontot hoztak el a második Wil stadionjából.
A brigád nagy legendája Gianluca Zambrotta – az olasz bekk itt futballozik!
A Vaduz remekel az idén, a lichtensteini együttes 10 találkozón 23 pontot zsebelt be. Idegenben 3-1-1-es mutatót produkáltak a bordó-fehérek – csak a 2. Wilnél kaptak ki, de ennek már két hónapja. Az előző kiírásban csak az alsóházban sínylődtek a fiúk, most viszont komolyabb célokért szállhatnak harcba Manuel Sutterék.
Az elmúlt hetekben Neumayrék parádéznak: négy bajnokit húztak be zsinórban, rúgtak 12 gólt ebben a periódusban. És még valami: a Vaduz eddigi valamennyi ütközetében eredményes volt…
A gárda honlapja szerint néhány peremember hiányzik majd, az alapcsapat tagjai közül David Harrer, Pavel Pergl és Mario Sara jó eséllyel hadrafogható lesz ma este.

A két alakulat eddigi teljesítménye közözz óriási a különbség. Az elmúlt években teljesen vegyes az egymás elleni mérlegük, hol az egyik, hol a másik diadalmaskodott – iksz meglehetősen régen volt… Ma a vendégeket érezzük erősebbnek, és szerintünk pontokkal térnek haza Lichtensteinbe!

Crotone-Reggina x(2)! Félidő: X!

Megszakad-e végre a bordók pechsorozata? Szerintünk igen, egy pontra jók lehetnek a vendégek…
A Crotone eddig önmagához képest jól teljesít, 7 mérkőzésen 10 pontot szereztek a piros-kékek. A Stadio Ezio Scidában eddig kétszer nyertek, egyszer kikaptak. Az első két bajnokijukat bebukták, majd futottak egy jó sorozatot, négy meccsen nem kaptak ki, behúztak 10 egységet. Ennek fényében a Cittadella elleni múlt heti vereség némiképp meglepetésnek számított. A keretben többen is sérüléssel küzdenek, Abruzzese, Matute, Cremonesi, Caglioni és Saric is hiányzik majd jó eséllyel a ma esti derbin.
A Regginánál még tart a bizalom Atzori mesterrel szemben, ám ha nem jönnek az eredmények, úgy a délieknél könnyen jöhet a váltás a padon. A gárda egyébként elképesztően peches: az elmúlt két bajnokiját a hajrában bukta el… Mindössze 6 egység áll a bordók neve mellett, idegenben egy iksz mellett kétszer égtek Di Micheléék (a Virtusnál remiztek még augusztus végén), a túrákon egy gólt tudtak szerezni – az utolsó két kiránduláson ez sem jött össze.
A csapat az első három játéknapon veretlen maradt, azóta viszont nem nyert, egy hazai iksz mellett háromszor kikapott. A múlt héten a Capri vizitált nála, és hiába játszott fölényben a bordó alakulat, a 94. percben csak bekaptak egy gólt a fiúk…
A vendégeknél Fischnaller és Contessa sérült, velük nem kalkulálhat Atzori.
És akkor nézzük a közös múltat. Döbbenetes adatra bukkantunk: eddig 12-szer meccseltek a felek, és 7 iksz mellett 5 Reggina diadal szerepel az annalesekben! Ebben a felállásban rendre remivel végződött a két alakulat csatája…
És ma mi is bizalmat szavazunk a vendégeknek. A Crotone még nem remizett otthon, ez a sorozat is biztosan megszakad egyszer. Másrészt, a Regginánban többet érzünk, mint ami eddig kijött. A félidei iksz mellett a vége is könnyen lehet döntetlen, esetleg megtehető a 2-es csapat szerez gólt opció is…

Olvasói sztorik