Hírek

Halmosi: Szárnyal a Roma és az Inter!

Ezúttal Halmosi Péter, a Haladás válogatott balszélsője adott tippeket. "Cucu" szerint a Német Kupában akár meglepetések is születhetnek...

Ezúttal Halmosi Péter, a Haladás válogatott balszélsője adott tippeket. “Cucu” szerint a Német Kupában akár meglepetések is születhetnek…

Hamburg-Greuther Fürth 1-2!

– Nagyon szurkolok Stieber Zolikának, hogy csapata kerüljön vissza az élvonalba. Most kupameccs vár rájuk, de szerintem a kikötővárosiak új holland trénere még nem tudta felrázni az első ligás együttest. Nyernek Zolikáék!

1860 München-Borussia Dortmund 1-1!

– Épp most olvastam Király Gabi nyilatkozatát, miszerint ő kiegyezne egy korábbi eredménnyel. Akkor 1-1 lett a vége. ma sem lenne ez rossz, és a hosszabbításban már bármi előfordulhatna…

WBA-Arsenal 1-1!

– A londoni klub ugyan erősebb, de Arsene Wenger lehet, hogy tartalékos a bajnokságra és a BL-re. Itt sem születik döntés a rendes játékidőben.

Manchester United-Liverpool 3-1!

– A hétvégén mindkét gárda kikapott. Kétségtelen, hogy a nagyobb pofont a United kapta, hiszen a városi rivális gázolt át rajta… Most vigasztalódhatnak a drukkerek, nyernek a hazaiak az Old Traffordon.

Sampdoria-Roma 1-2!

– A fővárosiak az új edzővel remekelnek az idén, és nem gondolom, hogy a genoai kiscsapat ellen pontot vesztenének. Nyernek Tottiék!

Inter-Fiorentina 2-0!

-Csakúgy, mint a farkasoknál, a kék-feketéknél is bejött az edzőváltás. A formájuk parádés, és egyre kevesebb a sérült a keretben. Szerintem legyűrik a jó erőkből álló violákat a San Siróban!

Olvasói sztorik