Hírek

Szabics Imrét nem rúgják ki

Edzőként, klubvezetőként vagy játékosmegfigyelőként számítanak rá a jövőben a Sturm Graznál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A közelmúltban a sport10.at oldalon Gerhard Goldbrich, a Sturm Graz ügyvezetője bejelentette, hogy már nem terveznek Szabics Imrével. Hozzátette: szerinte jövő nyártól a magyar válogatott csatár sem akar náluk maradni, mert a visszavonulását tervezi, ezért úgy döntöttek, soha többé nem játszhat az egykori osztrák bajnokcsapatban.

Az üggyel most a sturm12.at is foglalkozott. Ez a cikk már egy kicsit árnyaltabban fogalmaz a magyar válogatott csatár sorsáról. Megerősítik, hogy Szabics valószínűleg már nem játszik a grazi csapatban, de ez nem jelenti azt, hogy elválnának az útjaik a klubbal. Goldbrich ugyanis kijelentette, hogy más feladatkörben szívesen alkalmaznák és foglalkoztatnák.

„Szabics Imre kitölti jelenlegi szerződését, és annak lejárta után újat kap, de azt még pontosan még nem tudjuk, milyen szerepkörben. Hamarosan elvégzi az edzői tanfolyamot, de a klubvezetésben vagy a játékosmegfigyelőként is el tudjuk képzelni. Azt nem szeretnénk, ha fele idejét vezetőségi tagként, a másikat edzőként töltené” – mondta a Sturm Graz ügyvezetője, aki a cikk szerint jövő csütörtökön tárgyal ismét a jövőről a magyar csatárral.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik