Hírek

Meggyőző Napoli, szerencsés PSG

Ezúttal a Sportklub népszerű műsorvezetője látta el olvasóinkat tippekkel. Bajnokok Ligája és Európaliga meccsek kerültek terítékre...

Galatasaray-Real Madrid 2!

– Ronaldo megdolgozik a pénzéért, és ha nem is könnyen, de nyernek a vendégek!

Manchester United-Leverkusen 1!

– Mit is várhatnék ettől a meccstől, mint a vörösök győzelmét! 🙂 A rutin a hazaiak mellett szól.

Olympiacos-PSG 2!

– Csatornánk jóvoltából hétről-hétre láthatjuk a párizsi együttest, amely elképesztő szerencsésnek mondhatja magát. Nem egyszer az utolsó pillanatokban tud gólokat szerezni – erről a Guingamp játékosai mesélhetnének. Jobb a gall egység, nyernek a vendégek!

Napoli-Borussia Dortmund 1!

– A déliek parádésan kezdtek a Serie A-ban, Higuain remek igazolás volt. Most jobbnak érzek a világoskékeket, így szerintem a tavalyi Bl-döntős ellen is képesek lesznek nyerni.

Marseille-Arsenal X!

– Elsőre tán még az ágyúsokat gondoltam volna, de a Marseille-i katlanban azért nem könnyű győzni. Özil nagy erősítés a londoniaknak, de szerintem ma csak egy ponttal tudnak hazatérni…

Frankfurt-Bordeaux X!

– Küzdelmes meccsen a felek megosztozkodnak a pontokon.

Betis Lyon 2!

– Pocsék formában van a Lyon, a Betis viszont remekel. Viszont itt meglepetést érzek: szinte semmi nem szól a franciák mellett, azonban szerintem visszatalálnak a helyes útra!

Valencia-Swansea 1!

– Szeszélyes csapatok feszülnek egymásnak, és bár a Valencia sokat botladozik az idei kiírásban, a nemzetközi kupában győzelemmel mutatkoznak be.

Olvasói sztorik