Hírek

Megint ikszelnek a szerbek a franciákkal?

Nincs megállás a kosárlabda kontinensviadalon. Ma megint három mérkőzést rendeznek, El Ninno, a rangado.hu kosárszakértője pedig el is mondja, hogy mire érdemes fogadni!

Ukrajna-Litvánia

Csoport elsőségét biztosíthatja be Litvánia, ha hozza amit kell Ukrajna ellen!
Nagyon jól védekezik a Kazlauskas által dirigált gárda, igazi csapatként működnek, azt a 6-10 pontot mindenki beleteszi a nagy közösbe, persze, ritkán megszalad a szekér, és valaki túldobja magát, de mindenképp a legegységesebb csapatjátékot hozó együttes a litván.
Felpörögtek az ukránok is, a finnek mellett üde színfoltot jelentenek ezen az Eb-n. Sok szellemességet nem, de hatékonyságot, kőkemény melót és fegyelmet várhatunk tőlük!
Az ukránok 72, a litván csapat 70 pontot átlagol. A veterán különítmény és fiatalok 51 százalékkal dobják a ketteseket, az ukrán óriások 44-gyel ugyanezt.
Ez nem is meglepő, hanem hogy 40 százalékkal tolják a hármasokat Mike Fratello tanítványai, az már komoly fegyvertény!
A litván csapat mindenféle zónát próbált védekezni a nagyon fontos franciák elleni meccsen, most változtatniuk kell! Ha szabadon hagyják a kinti dobókat, pikk-pakk vérszemet kapnak a szélsőségekre hajlamos ukránok.
Első megsejtésemre hallgatok, és -5.5-tel javaslom támadni a litván győzelmet – ez 1.6 szoros pénz a Bet365 kínálatában. Van korrekciós lehetőség is: Litvánia 3-6 ponttal nyer, ez 5.5-szörös pénzt ér. Persze, előbbiben látom a nagyobb fantáziát, de megéri bebiztosítani.

Franciaország-Szerbia

Most is döntetlen lesz rendes játékidőben? Megteszik azt a szívességet, hogy három egymás elleni meccsükön is túlórába hajszolják magukat? Az biztos hogy pontokban nem lesz hiány!
Valahol 141-150 pont között várom őket, +142.5-re viszont képesek lehetnek, ez 1.55-öt ér.
Az a nagy kérdés a továbbiakban, hogy Parker vagy Krstic húz majd jobban a franciák ill. a szerbek oldaláról? Teljesen ellentétei a litván vagy a görög csapatnak, ha ezek a húzóemberek nem remekelnek, akkor nagyon döcög a szekér!
Nagyon tetszik a szerb győzelem 2.8-ért, előzetesen érdemes megtolni, kicsit ki kell várni, majd 1.6 vagy 1.8 körüli francia győzelmi szorzóra rácsapni.
Húzzunk egy merészebbet, és toljuk meg a szerb győzelmet +8,5 ponttal, ami 1.55-szörös pénz a Bet 365 ön.

Lettország-Belgium

A remény marad, más nem, a szerencsés véletlenek mindenféle összejátszása kell ahhoz, hogy a lettek továbbdöcögjenek. A cél csak egy szép búcsú lehet, és megtenni, amit lehet! A belgákat Tabu tolja, nem is akárhogyan! Ez valószínűleg kevés lesz, az elszántság itt már nem elég.
Nincs más elképzelésem, mint hogy minden csapat értékelése a reálishoz közelít, ahogyan szűkül a mezőny tehát a belgák nem mozdulnak el a hatodik helyről.
-8.5-tel várom a balti népek győzelmét, ez 1.6-szoros pénzt ér.
Abból indulok ki, hogy a franciák ellen magas pontszámot hozó remek támadókosárt láthattunk, ha rákapcsolnak, bizony el tudják érni a lettek a 80-83 pontot, a belgák erőn felül kell teljesítsenek, hogy 70 fölé tudjanak menni.
Ha nagyon elszabadul a pokol, és már látni, hogy kár minden erőlködés, akkor lehet egy nagy arányú -15.5 pontos lett győzelem is, ami 2.6-szoros pénzt ér.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik