Hírek

Kiélezett meccseket várunk!

A görög-szlovén és a horvát-olasz lesz a két rangadó ma. A spanyolok átgázolhatnak a finneken, véli szakértőnk, El Ninno.

Görögország-Szlovénia

Ez kérem akkora csata lesz, mint a görög-spanyol meccs volt!

Nagyot alkotnak a szlovének, és még nincs vége, valamiféle győztes mentalitást vert beléjük Bozidar mester (a Panathinaikos egykori edzője): nincs vesztett labda, és minden lepattanót meg kell szerezni!
Agresszív, tökös kis csapatot rakott össze, amelyet ráadásul még a közönség is támogat.
78 pontot átlagolnak a görögök, a szlovének pedig majd 72-töt, minden dobószázalék a hellének malmára hajtja a vizet, a rontott dobások összeszedegetésében viszont a szlovén csapat talán a legjobb!
A spanyolok elleni meccsen több mint 10 pontos hátrányt dolgoztak le Spanoulisék, Kaimakoglouról kiderült, hogy ember! A maszk nélkül legalábbis kajak annak tűnik, és hogy eddig zavarta a tevékenységében az arcát takaró Zorrós cucc, az biztos. Hasznosabban nyomja álarc nélkül!
Spanpoulisnak a világ legvégéről küldött hármasa hihetetlen energiákat szabadított fel, az volt a meccs fordulópontja.
Trinchieri mester extázisban ugrált a vonal mellett, és nyomta a csapatot.
A szlovének dettó ilyen meccset hoztak az olaszok ellen, de ott a közönség alkotott nagyot, és persze a fiúk harcossága!
Szóval önbizalommal telve érkeznek erre a meccsre. +138.5 pontot javaslok megtámadni 1.6-szor pénzért. Ebben látom itt a legnagyobb sanszot. 142 pont felett már 2-szeres pénzt fizet a Bet365, érdemes lehet kisebb összeget rászánni.

Spanyolország-Finnország

Minden csapatnak a legjobbat kell hoznia – na ezt az elvárást a finnek túl is szárnyalták. Teljesen papírforma győzelmet várok, -18.5 pontos spanyol siker 1.87-et fizet a Bwinen.
Negyedenként sacc 5 ponttal kell többet dobniuk a hispánoknak, hogy ezt abszolválják.
Korrekciós szorzóként a Bwinnél van, hpgy 16-20 ponttal nyer Spanyolország opció is, ami 4.6 szoros kifizetést ér. Érdemes bebiztosítani erre is, így visszajöhet a befeccolt pénz!

Horvátország-Olaszország

Nagyon sok lepattanót szedegetnek a horvátok, az olasz csapat a büntetőket dobja feltűnően magabiztosan, 72 százalékkal. Nagyon gyors az olasz együttes. Agresszivitásban és céltudatosságban egyenrangúnak érzem őket.
Első megérzésemre hallgatok, és elkerülöm a győztesre való fogadást, bármennyire is szimpatikus a horvát gárda.
Pontokat támadjunk!
+144.5 pontot 1.55-tel mérik a Bet365 ön.
Benne van a túlóra, vagy a szoros meccs is a képben, ezért a Bwin-es opcióhoz is hozzá kell nyúlni: 1-5 ponttal nyer a horvát csapat 4.75-ért, és dettó 1-5-tel nyer az olasz válogatott – ez 5.25-öt fizet.

Sok sikert kívánunk minden fogadónak!

Olvasói sztorik