Hírek

Kipukkadtak a belgák és az ukránok?

Újabb három Eb-meccsre adott tippeket El Ninno, a rangado.hu kosárszakértője...

Litvánia-Belgium

A litvánok rátaláltak a helyes útra, leverték a franciákat, ezzel igen nagy önbizalomra tehettek szert, most pedig egy verhető Belgiumot hozott elébük a sors, akiket azonban nem szabad fikázni, merthogy igen gyorsan játszanak, és bátran dobálnak.

Amennyiben ezek a bátor dobások el is süllyednek a litván gyűrűben, akkor abból még baj is lehet.

Hárompontosokban bizony a belgák jobban teljesítenek, de minden más paraméter a litván óriások malmára hajtja a vizet, ide értve persze a lepattanózást is.

Darjus és kezdőként való szerepeltetése eddig jó előjelnek bizonyult, és az öreg Javtokas is besegít a szeleburdi Valanciunas mellett. Ha kell alacsony szerkezettel is tudnak nyomulni, és 2-1-2-es zónát is felfedezhettünk a franciák ellen, ami eredményt is hozott.

Litván győzelmet várok -11.5 ponttal, vagyis legalább 12 ponttal verik a belgákat, ez 1.66-szoros kifizetést ér, kis pénzzel érdemes megtámadni a -14.5 pontos győzelmüket, így már 2-szeres pénzt fizet a Bet365.

Franciaország-Lettország

A szellemesség és a kreativitás találkozik a fegyelemmel és az egészséges agresszivitással – merthogy a kosárlabdában van ilyen is…

A hármasokat picit jobban nyomják a lettek, amúgy szoros a nagy statisztikai átlag minden téren, vagy a gallok felé billen a mérleg.

77 pontot átlagolnak Parkerék, a lettek pedig 75-öt, ami azonban szembetűnő, az a lettek jó védekezése! Na ezzel kell valamit kezdeniük a galloknak, ha sikereket akarnak elérni.

Első olvasatban garantáltnak néz ki egy pontgazdag mérkőzés, de ezt nem merem beválni, talán élőben.

A franciáknak nagyon kell a győzelem, és mindent meg is fognak tenni ezért. Sok távoli dobást nem igazán engedhetnek a lett csapatnak, mert akkor saját dolgukat nehezítik meg. Bízom a rutinjukban, és hogy alaposan felkészülnek a dobógépekből.

Francia győzelem -6.5 ponttal 1.7-szeres pénzt ér, ebben látom a legelfogadhatóbb opciót.

Ukrajna-Szerbia

Papírforma győzelemnek kéne jönnie, egyrészt az ukránok kicsit letörtek, másrészt a szerbeknek nagyon megy a játék. Mindenképp hajtást várok, no és szerb győzelmet, de mivel az ukránoknak semmi, de semmi vesztenivalójuk nincs, az esélytelen nyugalmával dobhatnak.

Felemás érzéseim vannak, inkább a pontokat támadjuk meg, mint a sok pontos szerb győzelmet: -147,5 pont 1.6-szoros pénzt ér.

Védekezni is kell a kosárlabdában, és egy nagyobb előny esetén pihentetésre kerülhetnek a húzóemberek: egy 78-65ös szerb győzelem mindenkinek jó lesz, leginkább a fogadóknak.

Egy próbát megér!

Olvasói sztorik