Hírek

Sokpontos meccsek az Eb-n?

A spanyol-görög meccs a nap rangadója, de vajon a horvátok megállítják a finneket? Mi lesz a házigazdákkal az eddig remeklő olaszok ellen? Ezekre a kérdésekre kereste a választ szakértőnk, El Ninno.

Spanyolország-Görögország

A “nagyok”, ha találkoznak, mi lesz majd belőle?
Hiányzói nem igazán nyomták rá bélyegüket a spanyol válogatott teljesítményére, 73 pontot átlagolnak, a ketteseket 47 százalékkal, a hármasokat 38-cal, a büntetőket pedig 71-gyel értékesítik. A spanyol csapat a házigazda szlovénoktól kapott egy kisebb verést, csak úgy meglepetésként!

A görögök fura népek, mindenféle szélsőséges teljesítményre képesek. 78 pontot átlagolnak, 61 százalékkal dobják a ketteseket, 36-tal a hármasokat, a büntetőket pedig 67-tel értékesítik.

Akkorát jajdultak a hellének, hogy idáig hallatszott, amikor Spanoulis megsérült, de a megkönnyebbülés sóhaja is nagy volt ám! Szóval fellélegezhetnek, merthogy játékra jelentkezik Kill Bill, a csapat esze.

A győztesre nem tippelek – mert elfogult vagyok a Görög és Litván kosárcsapatért szorítok -, viszont, ha két ilyen jó csapat találkozik, akkor nem hiszem, hogy adósok lesznek a pontokkal: +139.5 pontot a mérkőzésre a nap egyik legjobb lehetőségének tartom – 1.7-szeres kifizetést ér.

Bár a meccsnek presztízs tétje is van, és a Görög légvédelem nem is kicsit adós a jó produkcióval, reméljük nem ma fognak pont jól védekezni!

Finnország-Horvátország

Hanno Möttola a finnek óriása kidőlt a sorból! Magas ember poszton gyengébb lett az Eb meglepetéscsapata.

A finn válogatott csak büntetőzésben múlja felül a horvátokat. Minden más paraméterben kiegyenlített a helyzet, vagy a szomszédok oldalára billen a mérleg. A finnek hatalmas meglepetésre a második helyen végeztek a 100 százalékos olaszok mögött, csak a taljánoktól kaptak ki, de tőlük nagyon!

Ugyanebben a cipőben járnak a horvátok is, ők a spanyoloktól kaptak egy méretes zakót.

Akinek lehetősége van élő fogadásra, az támadja meg a finn győzelmet 2.65 ért, egy ideig szorosan tudják tartani az eredményt, és a horvátok szorzója fel fog ugrani. Akkor egy átellenes fogadással kell értelemszerű összeget tolni a horvát győzelemre, és hátra lehet dőlni. 1-5 pontos finn győzelemre 5.75-szörös pénzt fizet a BWIN, -4.5 pontos horvát győzelem 1.87-et ér!

Ebben az utóbbi opcióban látom a nagyobb fantáziát!

Szlovénia-Olaszország

A hazai pálya mindig lejt, most is így lesz. A derék szlovénok biztosan kapnak sacc 4-6 pontot ajándékba a bíróktól – ezt a frenetikus hangulat amúgy is kicsikarja.

70 pontot hoznak a szlovének meccsenként átlagosan, míg az Olaszok 78-at.

46 százalékkal dobott hármasaival az olasz válogatott bizony elég elékelően áll, amúgy pedig minden dobási paraméterben jobbak, kivéve a lepattanókat.

Nagy hajtást várok ettől a meccstől és + 138.5 pontot 1.55-ért – ez Bet365 ös opció.

A BWIN-en érdemes előzetesen megtámadni a 141-150 pontot 3.3 szoros pénzért, majd élőben tologatni a pontokat hendis változatban, második félidőben általában több pont zuhan a gyűrűbe, ezt be lehet kalkulálni.

A harmadik negyed közepéig 10-es egységekben is tovább él a pontokra való fogadás, tehát ez is könnyíti a helyzetet, csak számolgatni a feltett pénzt és a lehetséges hasznot.

Erre a mérkőzésre javaslom megtámadni a 2. félidőben lesz több pont opciót is, szoros, parázs csatát várok, és itt a hosszabbítás is bejátszik, bár 0.5 pontot levon a buki. Ez így 1.75 öt fizet.

Olvasói sztorik