Hírek

Folytatódik a kosár Eb!

A második szakaszához érkezett a szlovéniai kontinensviadal. Lássuk, milyen eredményeket vár szakértőnk!

Kitart a szerbek fiatalos lendülete?!

Második szakaszához érkezett a kosárlabda Eb!
Nagy meglepetéseket láthattunk eddig, röpködtek a 9- és 11-szeres szorzók. Átrajzolódni látszik Európa kosárlabdatérképe, hála a finn és az ukrán válogatottnak. A nagyok eddig nem igazán hozták azt, amit vártunk, de még bármi megtörténhet! Lehet nagy formahanyatlás, a hosszabb kispadok pedig meccseket dönthetnek el!

Litvánia-Franciaország

Épp, hogy továbbcsúsztak a litvánok, a franciák pedig csoportelsőként érkeztek.
69 pontot átlagolnak a litvánok, a gallok pedig 80-at. Minden dobásátlag tekintetében a franciák a jobbak, lepattanózásban viszont a litvánok. +8.5-tel várom a litván győzelmet, szoros meccsre számítok, és arra, hogy sikerül alacsony pontszámon tartani a mérkőzést. Amennyiben így lesz, akkor lesz esélye a litván válogatottnak.
Nem várok sok pontot a meccstől, de mindenképp képesnek érzem őket, hogy 70 fölé, vagy annak környékére érkezzenek. 139.5 pont felett 1.55-öt fizet.

Ukrajna-Lettország

Az ukránok jobban dobják a hármasokat és a büntetőket, a lettek a sima kettesekben jobbak. Lepattanók megszerzésében egyformán állnak, 73 pontot átlagolnak a lettek és 75-öt az ukránok.
Nincs nagy eltérés, komoly és jól felkészített csapat mindkettő.
Az ukránok jó szereplése ugyanolyan meglepetéskategória, mint a lett válogatotté.
A lettek játéka inkább a hármasokra épül, míg az ukrán csapat nagy erőssége a fegyelem és a komplexebb játék. Bár a távoliakat is bátran elvállalják!
Kőkemény csatára számítok, -150.5 pontra, ami 1.5-öt fizet. Ebben látom a legnagyobb fantáziát a mai meccsek közül.
Érdemes lehet megtámadni az ukrán győzelmet +6.5 ponttal, hiszen a galloktól is “csak” 6-tal kaptak ki – van bennük tartás, ameddig esélyt látnak, addig menni is fognak. És mivel két sikeres hármassal már 6 pontot dolgoznak le, vagy húznak el a lettektől, mindenképp érdemes pénzt tolni erre, illetve a sima ukrán győzelemre is, ami 2.4-et fizet.

Szerbia-Belgium

A legfiatalabb csapat a legrutinosabb edzővel fantasztikus dolgokat alkot. A belgák pedig lőnek, lőnek, és nem töltenek soha!
A lelkesedés most kevés lesz, a fiatal szerbek pihentek is és fel is készültek arra, hogy hozzák a kötelezőt.
Kettesekben és büntetővonalról hatékonyabb a szerb csapat, a belgák a hármasokkal operálnak eredményesebben. Megjegyzem a szerben 27 százalékos hárompontos átlaga jócskán javulásra szorul!
Szerb győzelmet várok -9.5 ponttal 1.7-szeres pénzért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik