Hírek

Belga bajnoki, spanyol kupa

Ma megint nem volt könnyű találnunk tippeket... De azért csak sikerült!

FC Brüssels-Westerlo x2!

A feljutásról tavaly lemaradtak a vendégek, ám céljaik nem változtak az idén sem. Mire mennek a sárga-kékek a fővárosiak ellen?
Egy esztendeje a hazaiak a bennmaradásért küzdöttek (eredményesen), míg a vendégek épp az osztályváltásra gyúrtak (eredménytelenül). Az előző kiírásban az FC Brüssels végül a 15. pozícióban zárt, három egységgel megelőzve a kiesőket. Az idén viszont rendesen bekezdtek a fiúk, az első három fellépésükön nem hibáztak, majd jött egy idegenbeli iksz az egyik feljutó otthonában, aztán pedig egy vállalható vereség a St. Truidennél. Jelenleg az 5. helyen tanyáznak 10 ponttal.
A Westerlonak nem sikerült tavaly kivívni a feljutást: ugyan befutott a 3. helyre, amely play offot ért, ám a rájátszásban elbukott a gárda. Az előző pontvadászatban a legkevesebb vereséget a Westerlo szenvedte el, ugyanakkor rengeteget remizett (17-12-5). Az idén jól rajtolt a társulat, háromszor nyert, kétszer megosztozott a pontokon. Vendégségben eddig hibátlan: a Lommelnél papírformának számított a diadal, a Virtonnál viszont értékesnek számított a bezsebelt három egység.
Hogy miért is javasoljuk a vendégek sikerét megjátszani? belepillantottunk az évkönyvekbe, és egészen döbbenetes statisztikára bukkantunk: 1-1-12 a két alakulat egymás elleni mérlege! Tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy a Westerlo nyerni jár az Edmond Machtens Stadium-ba!
Ma ismételten bizalmat szavazunk a vendégeknek, szerintünk pont nélkül biztosan nem térnek haza Coolsék!

Recreativo Huelva-Sporting Gijon Mindkét fél betalál: IGEN! X!

Egyik alakulat sem a védekezéséről híres, ráadásul ebben a felállásban szinte mindig volt gólváltás a közelmúltban. Arról már nem is beszélve, hogy az iksz milyen gyakori eredmény közös történelmükben…
Jó eséllyel ráadásra kényszerülnek a felek ma este a Nuevo Colombino-ban. Ezt a tippmesterek is érzik, hiszen mindössze 2,95-re taksálják a remit a bwin.com fogadóportálon. A Király Kupa második körében randevúznak a csapatok: a hazaiak 7, a vendégek 8 egységet zsebeltek be eddig 4 forduló alatt.
A Recre otthon eddig egyet ikszelt (épp a Sportinggal), egyet nyert, a gijoniak vendégségben kettőt remiztek, és mindkétszer rúgtak gólt…
Az egymás elleni statisztikájuk döbbenetes! Az eddigi 19 ütközetük közül 12 végződött iksszel (5-12-4)!
És szerintünk ma sem szakítanak a hagyományokkal a srácok, könnyedén becsúszhat a túlóra… No és a gólváltás is, hiszen ebben a felállásban rendre megzörren mindkét háló!

Olvasói sztorik