Hírek

Kosár Eb., 6. nap

Parázs kis meccsekre van ma is kilátás Szlovéniában. Lássuk, milyen eredményeket vár El Ninno, a rangado.hu szakértője!

Elérkeztünk a kosárlabda Eb hatodik napjához!

Görögország-Finnország

Helyükre kerülnek a finnek! Az lenne legalábbis az elvárható minimum, hogy egy pocsék olaszok elleni meccs után, a keretében mélyebb Spanoulist pihentető rutinosabb társaság odapakol rendesen.
Fél Európa le van döbbenve a finneken, pedig nincs miért. A kis csapat fegyvere, hogy bátran szórja a hármasokat, és agyalás nélkül betörnek, hogy odacsapjanak.
Jól is csinálták eddig, csak most meg fog akadni a fogaskerék. Nagy letolást kaptak a görög srácok este lefekvés előtt, várlázító volt, hogy 2-3 próbálkozás kellett egy ziccerhez is.
-8.5-tel lazán adható a győzelmük, ez 1.6-szoros pénzt ér most reggel a Bet365 kínálatában. Bátrabbak húzzák be a -12.5 pontos opciót 1.95-ért.

Litvánia-Bosznia Hercegovina

Döcög az a litván szekér, de halad! Nem merek hendis litván győzelmet javasolni , igen komoly erőtartalékokat mozgat meg ez a sorozatterhelés.
Végre tegnap este a két Lavrinovic tesó kezdett, sajna Darjunak korán összejött a 3. személyi hiba, de legalább többet pihenhetett.
A derék bosnyákok leverték a macedónokat, akiknek ezzel el is szálltak a továbbjutási esélyeik.
A litvánoknak nagyon kell a csoportelsősség!
A bosnyákok bátran fognak dobni, mert más sanszuk nincs.
-149.5 pontot javaslok megtámadni 1.5-ért, merthogy egyrészt fáradtak, másrészt pedig a litvánok baromi jól védekeznek!

Montenegró-Szerbia

Ez akkor lesz érdekes meccs, és csak akkor pakoljuk a szerb szomszédok nagy hendis győzelmét, ha a litvánok kevés ponttal nyernek. Merthogy a litvánok a furcsa szervezés miatt 17.45-kor kezdenek. A szerbek többet pihenhetnek, és már tudni fogják, hány ponttal kell nyerniük ahhoz, hogy lenyúlják a csoportelsősséget a litvánok orra elől! Addig tenni erre nem kell, mert a rác győzelem borítékolható, de a szorzó alacsony, ha elmegy, akkor idegbajt kapunk, és a lelki békénk mindennél fontosabb kell, hogy legyen!

Villámtippek villámindoklással

Ukrajna-Anglia

Az angol válogatott, pont mint a finn: ha papíron gyengébb valaki, akkor ezt így kell csinálni.
Biztos felkészülnek belőlük az ukránok, és jó sakkbábukként – mint ahogyan tegnap is megmutatták – megteszik amit kell. Nyernek!
Ha fárad a láb, fárad a kéz is, az angol keret nem elég erős!

Olaszország-Svédország

Ugyanaz a szitu, mint a szerb-litván elsőségért folytatott harcban. Az olaszok pihenhetnek többet, vérszemet is kaphattak tegnap, akkor toljuk őket nagyon hendivel, ha a görögök épp hogy nyernek, vagy kikapnak. Akkor ugyanis örömjáték lesz, és ami a csövön kifér! Annyit fognak tolni az északiaknak!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!