Hírek

Ismét alámerülünk!

Ma megint gyér a kínálat, no de szerencsére Norvégiában és Hollandiában rendeznek meccseket, így mi sem unatkozunk!

Fredrikstad-Elverum 1! +2,5! (0-1) 1!

Azért az nem járja, hogy a Fredrikstad veszíteni járjon haza… Ma megtörik a rossz sorozat, és gólgazdag meccsen nyernek a piros-fehérek!
Két, kimondottan pocsék formában lévő alakulat feszül egymásnak a 22. fordulóban a Fredrikstad Stadionban. A hazaiak nagy reményekkel vágtak neki a kiírásnak: a cél az azonnali visszajutás volt az élvonalba, ám az már a nyár elejére kiderült, hogy erre szemernyi esélye sincs a társulatnak. Sőt, így a bajnokság hajrájához közeledve már a rájátszásról is letehetnek a fiúk… Jelenleg mindössze a 9. helyen állnak, 28 pontjuk van, hazai mérlegük pedig felettébb szeszélyes produktumra utal: 4-3-3.
A formával is nagy gondok vannak… A piros-fehérek mintha el lennének átkozva… Saját közönségük előtt immár lassan három hónapja képtelenek nyerni! A legutóbbi négy otthoni fellépésük közül kettőt elbuktak, kettőt ikszre hoztak. És közben idegenben sem brillírozott a gárda. Egy szó, mint száz: nagyon elszúrta ezt a szezont a Fredrikstad.
Az Elverum pedig még jobban… A sárgák a sereghajtók a ligában, 13 egység áll a nevük mellett – 11 pont a lemaradásuk a bennmaradást érő pozíciótól. Magyarul: lefőtt a kávé… Idegenben 2-2-6-os sort tudnak felmutatni, és ráadásul rossz passzban is vannak. Két vereségből érkeznek Fredrikstadba, ahol eddig még nem tudtak nyerni. Eltiltott lesz a keretben, miután a múlt héten kiállították Bratebaeket.
A hazai siker nagyon benne van a pakliban, viszont érdemes egy pillantást vetni a gólos statisztikára is. A hazaiak 14-szer, a vendégek 13-szor játszottak +2,5-ös meccset…
Azt gondoljuk, hogy ma végre kikecmereg a gödörből a Fredrikstad, és nyerni tud, akár kettővel is a kiesőjelölt ellen. Emellett várunk még legalább három találatot is!

Emmen-Oss +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN! 1!

A középcsapatok randevújától találatokat, no és talán hazai győzelmet várunk…
Ott folytatta eddig mindkét csapat, ahol tavaly abbahagyta. Kicsit nyögvenyelősre sikeredett a szezonkezdet mindkét félnek, igaz, egyiküktől sem várhattunk sokkal többet, a keretük erejének megfelelően teljesítenek eddig a brigádok.
A emmeniek 1-3-2-es sort produkáltak eddig, odahaza 1-2-0 a mérlegük, az Excelsiort verték két hete, előtte az Achilles-szel ás a Den Bosch-sal nem bírtak. Vendégségben még nem nyertek (0-1-2), a múlt héten a Helmond gázolt át rajtuk (5-2), igaz, egy órát emberhátrányban töltöttek Bergkampék.
Az Oss ugyancsak 6 egységig jutott, és még nem remizett (2-0-4). A túráit kivétel nélkül bebutkta (0-0-3), sőt, még gólt sem sikerült szereznie távot otthonától. Viszont kapott 9-et… Saját stadionjában eleinte győzött, ám legutóbb a félamatőr Achillestől kikapott.
Az eddigi egymás elleni meccseik rendre sok találatot hoztak – ezt várjuk ma is. És azért azt sem gondoljuk, hogy az Oss ne rúgna végre valahára egy gólt idegenben. Viszont az az egy kevés lesz, mert a sajtosok szerintünk legalább kettővel válaszolnak majd. Nos tehát, akkor a tippek: mindkét fél betalál, +2,5, és a bátrabbak egy 1-est is behúzhatnak!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik