Hírek

Helyükre kerülnek a finnek?

Továbbra is sokszor borul a papírforma a szlovéniai kontinensviadalon. Ma El Ninno, a rangado-hu szakértője újabb tippekkel látja el olvasóinkat. Mi lesz a görög-török meccsen?

A kosárlabda Eb-n már a negyedik nap következik. Lássuk, mit vár a mai találkozóktól El Ninno!

Olaszország-Finnország

Előbbi csapat kisebb meglepiket hozott – a papíron erősebb oroszokat és törököket is megverték -, a finnek pedig valami csodaturmix ihattak, mert nagyon megy nekik.
Ma azt hiszem, hogy a fürge olaszok helyre állítják a világ rendjét, és a finn kosárlabdát ott fogjuk kezelni, ahol kell.
Az olaszok nagyon gyors kosárt nyomnak, rengeteg a futás, az elzárás. A magasabb, fizikálisan erősebb csapatok ellen eddig ez bevált!
Kopponen-ék eddig is csodát tettek, akit meg lehet verni, azt meg is kell, és ne feledjük, hogy még játszaniuk kell az oroszokkal és a görögökkel.
Ma abszolút mindent bele kell adniuk, és az is kevés lesz.
Olasz győzelem 1.42-ért, olasz győzelem -4.5 ponttal 1.85-ért. Olasz győzelem 6-10, illetve 11-15 ponttal, ez 5-szörös és 6-szoros pénzért.

Görögország-Törökország

A nap mérkőzése, igazi derby még akkor is, ha a törökök várakozáson alul teljesítenek.
-7.5-tel nem merem bevállalni a görög győzelmet, inkább óvatosabb -3.5 vagy -4.5-ös lehetőséget javaslok.
Egy 6-10 pontos görög győzelem előzetesen megtámadható 4.5-ért, a későbbiekben, élő fogadásban hendis verzióban lehet támogatni ill. alá menni.

Grúzia-Szlovénia

Révületben nyomták a szlovénok, és lám, mennyit tud segíteni a hazai pálya: leverték a spanyolokat, mint a jancsiszöget a parkettba.
Ma is nyerni fognak, és nagyon! -7.5 pontos győzelembe, vagyis legalább 8 pontos győzelembe hajszolja őket a közönségük, ez 1.85-szeres pénzt ér.

Sok sikert kívánok minden fogadónak mára!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik