Hírek

Mennyivel nyernek a franciák?

Folytatódik a kosárlabda Eb, és ezúttal is vannak tippjeink, szép számmal. Lássuk El Ninno mester mai javaslatait!

Az Eb harmadik játéknapjára is vadászunk tippeket, hogy ne ne maradjunk kosárlabda nélkül!
Ma reggel is a William Hill fogadóiroda mértékadó szorzói alapján válogatunk. Ezeket természetesen át lehet ültetni a kicsit később ébredő Bwin ill. Bet 365-ös bukik által kínált opciókba.

Franciaország-Izrael

Az izraeli csapat leszerepelt, esélyük a továbbjutásra nagyon kevés.
A franciák feltámadni látszanak, miután az angolokat végül csak leverték 23 ponttal – pechemre pont egyel többel, mit amit a William Hill felkínált.
Amiben leginkább látok fantáziát, az a gall győzelem -9.5 ponttal, ami a William Hillnél 1.4-et fizet. Ez a későbbiekben a Bet 365-ön is meg kell jelenjen -10.5 és -12.5-ös variációban. Bwin-es nyelven kifejezve 6-10 és 11-15 pont között tartom reálisnak Parkerék győzelmét.

Lettország-Litvánia

Az erőszakos lettek szomszédaikkal találkoznak. Nagy barátságra azonban ne számítsunk!
Mindkét csapatnak kellenek a pontok.
A litvánok győzelméhez nem férhet kétség, tudják kezelni a letteket. A hendis győzelmük azonban nem behatárolható, hiszen pihentetni is kell. Inkább a pontokat javaslom megtámadni: 141-ig eljutnak a srácok, merthogy 70 pontra mindkét csapat képes. A megállás pedig 160 körül van, merthogy a meccsnek tétje is van.
Ez a történet a Bwin-esknek kedvez, ott van ugyanis 141-150, ill. 151-160 pont közti opció. Ami 3.3 és 4.5 között szokott fizetni.
A Bet365-nél sanszos, hogy lesz +142.5-ös opció. Valószínűleg értékarányos pénzt kínálnak érte, sacc. 1.4-et.

Macedónia-Szerbia

“Sötét lovak” közzé soroltuk déli szomszédainkat, és lám-lám hozzák, amit vártunk. Nagy esélyük lesz most a szerb fiataloknak, és nem hiszem, hogy elszalasszák!!!
Érdemes lehet azonban megtámadni a macedón győzelmet +8.5, +9.5 pont között. Ez az Unibet-nél reggeli kínálatban 1.9-et fizet. Bet365-nél lesz talán +10.5-ös opció is. Ameddig parázslik a remény, addig a macedónoknak menniük kell!

Németország-Ukrajna

A németek esetleges győzelme igen fontos lenne. Az ukránok kicsit kényelmesebb szituból várják a meccset!
Túlórázniuk kellett a germánoknak a belgák ellen, és megérdemelten el is bukták a meccset! Jobbak voltak a belgák!!!!
A pontokban látok nagyobb sanszot, mint az esetleges győztes megtippelésében.
131-140 és 141-150 között várom a teljesítményeket. Az van ugyanis, hogy a tét sanszos, hogy rányomja bélyegét a mérkőzésre, na meg hát fáradtak is az urak, hiszen itt sorozatterhelés van! Ez az opció megint a Bwineseknek kedvez. Bet 365-ön is megtalálható lesz 133.5-ös opció környékén egészen biztosan. Erre érdemes lehet pénzt tenni.

Sok sikert kívánok minden fogadónak!