Hírek

Pályán az utánpótlás!

Ma az U21-es Eb-selejtezők között csemegéztünk...

Anglia-Moldávia Mindkét fél betalál: NEM!

Az U21-es válogatottaké lesz ma a főszerep, így ma mi is ezek közül a meccsek közül csemegézünk.
Az Eb-selejtező 1. csoportjába került e két alakulat. Az angolok még nem játszottak mérkőzést, a moldávok már kettőn is túl vannak. Walesben kikaptak (1-0), San Marino ellen viszont győztek (0-3). A hatosba a felsoroltakon kívül még Litvánia és Finnország nyert besorolást. Az erőviszonyokat tekintve Stuart Pearce tanítványainak nem okozhat gondot a csoport elsőség megszerzése – ehhez pedig el kell kalapálniuk a moldávokat. A hazai együttes augusztus közepén a skótokkal futott össze barátságos meccsre, és a nagy testvér egy hatost hintett a kék-fehéreknek.
A hazai szorzó elképesztően alacsony, így arra nem érdemes pakolni. Viszont az opciók között találtunk egy viszonylag értékes odds-cot. Szerintünk ugyanis 1,4-ért vállalható, hogy a derék moldávok nem találnak a kapuba. Ezt az opciót javasoljuk!

Ausztria-Spanyolország 2!

Nem magas a szorzó (1,4), viszont biztosnak érezzük. Ellenállhatatlan a hispán utánpótlás válogatott!
A mi csoportunkban szerepel mindkét együttes (rajtuk kívül az albánok küzdenek még a 4-es számú ötösben). A sógorok nagy nehezen legyűrték a balkáni válogatottat idegenben (0-1), az ibériaiak viszont még nem léptek pályára a selejtezőben. A csoport elsőségre egyértelműen a spanyolok a legesélyesebbek – a gárda a nyár eleji U21-es Európa-bajnokságon megvédte címét.
Az osztrákok barátságos meccsekkel készültek tavasszal, és egész eredményesen: legyőzték a szlovákokat és Máltát – viszont csúnyán kikaptak az angoloktól. Az albánok ellen pedig ugye győzni tudtak – egy öngóllal.
2006-ban randevúztak egyszer a felek, akkor a spanyolok 5-0-ra verték szomszédainkat.
Ma sem várunk meglepetést, szerintünk a hispánok behúzzák a három pontot!

Olvasói sztorik