Hírek

Gólos hétzárás…

Ma egy angol és egy magyar bajnokit választottunk - reményeink szerint nem lesz találatokból hiány!

Arsenal-Tottenham Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

A londoni rangadó mindig pikáns kis meccset hoz. Ma sem lesz ez másként, szerintünk nem a védelmekről szól majd a mai csörte…
Arsene Wenger megint nem nyúlt mélyen a pénztárcájába a nyáron: az ágyúsokhoz mindössze Sanogo és Flamini írt alá, így tehát nem nagyon bővült a francia tréner variációs lehetősége. Pedig a szokásokhoz híven, megint ment a fogadkozás, hogy végre igazi sztárok érkeznek Londonba… Aztán jöttek is a csillagok, de nem a piros-fehérekhez…
Tavaly a 4. helyen zártak Cazorláék, csak egy ponttal előzte meg az aktuális riválist. Otthon masszív volt (11-5-3), ehhez 47-23-as ólarány párosult. Tehát nem kímélte ellenfelét a gárda az Emirates-ben…
A BL-selejtezőt simán vették Giroudék, viszont a bajnokságban buktával nyitottak, ráadásul otthon: Podolskiék az Aston Villával szemben maradtak alul (1-3). A következő játéknapon már javítottak a fiúk, a Fulhamet verték magabiztosan (1-3).
A White Hart Lane-en nagyobb volt a mozgás, a Bale-saga is lecsengett. A sarkantyúsok rendesen bevásároltak: Soldado, Lamela, Eriksen, Paulinho és Chadli is Andre Villas-Boas alakulatát erősíi. Nem rossz névsor, az már egyszer biztos. Defoe-ék remekül kezdtek, kettőt nyertek a bajnokságban (Crystal Palace, Swansea, 1-0), és a Dinamo Tbilisi sem okozott akadályt az EL-csoportkörbe kerüléshez.
Az elmúlt években rendre gólgazdag meccseket hozott az Arsenal és a Tottenham ütközete. Szerintünk ma sem lesz ez másként, meggyőződésünk, hogy mindkét háló megzörren majd, no és akár háromig is eljuthatnak a felek!

Videoton-MTK +2,5! 1! (0-1) 1!

Nem jön ki a gödörből az MTK, a Vidi jelen állapotában egységesebb, jobb csapat. Hazai sikerrel, no és legalább három találattal számolunk!
Az EL-fiaskó alaposan helyrerakta a fehérvári labdarúgókat: a Podrogica elleni kiesést követően Kovácsék a bajnokságban szárnyalnak, 5 fellépésen 13 egységet gyűjtöttek be. Négyszer nyertek (Hali, Fradi, Pécs, Paks), majd a Győr elleni idegenbeli rangadóról hoztak pontot (ETO 1-1).
Az MTK meggyengült a nyáron, a fél csapat eligazolt, ám ez a kék-fehérek rajtján nem látszott meg. Verték magabiztosan a mezőkövesdieket, majd értékes ikszet értek el Diósgyőrben. Aztán semmi… Garami mester tanítványai kikaptak zsinórban a Halitól, a Fraditól és a Pécstől is, ráadásul egyik meccsen sem tudtak gólt szerezni Pálék.
A hétgólos Nikolic vezette Vidi sokkal jobb passzban van, így a hazai simán adható, akár hendis verzióban is. Viszont a három találat is nagyon benne van a pakliban, amely 1.8-at fizet. E három tippben látjuk az erőt, így ezek megjátszását javasoljuk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik