Hírek

Támadásban a farkasok!

Ma déli napot tartunk: egy olasz és egy spanyol meccs került terítékre...

Livorno-Roma 2!

Jól erősítette a farkasok, akik az újonc otthonában győzelemmel kezdhetik meg bajnoki szereplésüket!
A bordók tavaly a Serie B-ben a 3. helyen végeztek. Az osztályozón sikeresen szerepeltek, így feljutottak az élvonalba. A nyáron nem nagyon sikerült megerősíteni a keretet, légiósok érkeztek zömében, de egyikük sem húzónév. Az újoncokra jellemző lendület persze elvárható a Livornótól, de szerintünk ma ez kevés lesz…
A fővárosiak tavaly a csalódást keltő 6. helyen zártak, így lemaradtak Európáról. Az elmúlt két hónapban aktív szereplője volt a játékospiacnak a Roma: csaknem 50 millió eurót költöttek el a bordó-sárgák! Jött de Sanctis, Gervinho, Strootman, Maincon és Benatia – a teljesség igénye nélkül. Totti hosszabbított, így tehát vezérével vág neki az új esztendőnek a farkashorda!
Az idén sokat várunk a Romától, szerintünk a közvetlen élmezőnyben végezhetnek a fővárosiak. Bár a Livorno ellen viszonylag sokszor ikszeltek a fiúk (1-5-4 a mérleg), ma mégis hiszünk a győzelmükben. Nálunk a Roma a favorit! Tippünk tehát: 2-es!

Betis-Celta Vigo 1!

Pepe Mel együttese megszerezheti első sikerét a La Liga idei kiírásában!
Mozgalmas hetet tudhat maga mögött a sevillai együttes. A hétvégén a Bernabeuban léptek pályára Molináék, és bár vezettek a Real ellen, a hajrában mégis pont nélkül maradtak. Viszont a teljesítményük egyértelműen biztató volt, hiszen abszolút stílusosan futballozva, mindvégig pariban voltak a sztáregyüttessel szemben. Aztán csütörtökön a Jablonec ellen idegenben léptek pályára a zöld-fehérek, és nyertek is 2-1-re!
A Celta tavaly éppen csak bennmaradt az élvonalban, és elnézve a keretet, az idén is átélhetnek majd kellemetlen perceket a világoskékek. Az első fordulóban az Espanyolt fogadták Luis Enrique tanítványai, és hiába vezettek már 2-0-ra, a vége iksz lett. Charles bemutatkozása jól sikerült, a támadó az első tétmecscén már eredményes is volt.
Az egymás elleni mérlegük teljesen kiegyensúlyozott, viszont tavaly oda-vissza megverte a vígóiakat a Betis, mindkétszer 1-0-ra. És ma is a zöld-fehérek sikerét várjuk, nyernek a sevillaiak! Tippünk: 1-es!

Olvasói sztorik