Hírek

Citynél a szarkák

Bemutatkozik Manuel Pellegrini a Manchester City kispadján. Aztán átugrunk Norvégiába is...

Manchester City-Newcastle United +2,5! 1!

Pellegtini mester győztes meccsen debütál a City kispadján! Nem irigyeljük a szarkákat…
Megkezdődött a 2013/2014-es Premier League, és mi a zárómérkőzést vettük górcső alá. A hazai alakulathoz nyáron a Mslaga korűbbi trénere, Pellegrini érkezett. A remek szakembernek nem lesz egyszerű dolga, hiszen a klubnál egyértelműen a bajnoki cím visszahódítását tűzték ki célul. Tavaly esélye sem volt a világoskék alakulatnak befogni a városi riválist, végül is több mint tíz pont hátránnyal futottak be a 2. helyre Dzekoék.
A keret tovább erősödött, Fernandinho, Jovetic, Jesus Navas és Negredo is a Citynél kötött ki. Nagyszerű játékosok, príma menedzser – szerintünk a gárda az idén igazi kihívója lesz az Unitednek!
A szarkáknál lényegesen kevesebbet költöttek a csapat megerősítésére, Remy érkezett kölcsönbe a QPR-tól. A tavalyi esztendőben a 16. helyen zártak a fekete-fehérek, otthon még csak gyűjtögették a pontokat, de idegenben a leggyengébbek közé tartoztak.
Az egymás elleni mérleg nagy City-fölényt mutat: 15-6-7. Az elmúlt meccseiken a szakrák rendre pont nélkül maradtak, és szinte valamennyi találkozón összejött három találat. Ma is ezt várjuk! Győznek a világoskékek, és a hálók minimum háromszor megzörrennek!

Lilleström-Stromsgödset Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Gólokkal számolunk a norvég bajnokság 20. fordulójának zárómérkőzésén!
A hazai együttes a középmezőnyben szerepel, 19 fellépésen 23 egységig jutottak a sárga-feketék. Odahaza masszívabbak, 4-3-2-es sorukhoz 16-10-es gólarány párosul.
A gárda még nem nyugodhat meg, hiszen mindössze 5 pont az előnye a veszélyes zónában tanyázó, jelenleg osztályozós helyet elfoglaló Starttal szemben. Viszont jó passzban vannak, négy bajnoki óta veretlenek, két legutóbbi meccsét idegenben játszották, és mind a Vikingtól, mind pedig a Branntől ponttal tértek haza.
A Stromsgodset a bajnoki címre tör, jelenleg 3 pontos lemaradásban van a Rosenborggal szemben. 39-ig jutottak Kovács Péterék, idegenben viszont felettébb sebezhetőnek tűnnek. 4-1-4 a mérlegük, a július eleji hullámvölgyből kijöttek, az elmúlt három bajnokin 7 pontot zsebeltek be. A múlt hétvégén a Rosenborg látogatott hozzájuk: 2-2 lett a vége, így tulajdonképpen még nem dőlt el semmi. A társulat bizakodhat, hiszen a nagy rivális szombaton csak ikszelt, így, ma ha nyert a Stromsgödset, akkor előzhet, és az élre állhat! Azért ez kellő motiváció mindenképpen!
A kék-fehéreknél többen is sérüléssel küzdenek, ráadásul eltiltott is van a keretben. Tavaly a vendégek nyerni tudtak Lilleströmben, előtte viszont megégtek.
Ma a gólokban látjuk a fantáziát! Mindkét együttes hajlamos a támadófutballra, amely találatokat eredményezhet. Mindkét fél betalál majd, no és összejöhet a +2,5 is!

Olvasói sztorik