Hírek

Északon nincs megállás!

A svéd legények nem pihennek, a másodosztályban két ütős kis meccset találtunk!

Sundsvall-Orebro Mindkét fél betalál: IGEN! +2.5!

A svéd második liga 19. fordulójában igazi rangadót rendeznek: a 3. helyezett fogadja az éllovast! Gólváltásban bízunk…
A hazai egység 17 fellépésen 34 egységig jutott, így jelenleg osztályozós pozíciót foglal el a tabellán. Odahaza 4-2-2-es vonatkozó statisztikával rendelkezik, tehát meglehetősen szeszélyesen teljesít hazai környezetben. A Jonköping és az Assyriska nyert nála, viszont a két legutóbbi otthoni ütközetében nem kapott ki. És idegenben pontosan szerepelt, előbb a GAIS-nál remizett, majd alaposan visszavágott a Jonköpingnek (1-4). Összességében csak kétszer nem találtak be a Norrporten Arenábana kékek, az over-under mutatója 12/5…
Az Orebro vezeti a bajnokságot, 39 pontig jutott a csapat, odahaza mindenkit kinyírt (9-0-0), idegenben viszont már kapott pofonokat (3-3-2). A fekete-fehérek két győztes mérkőzéssel a hátuk mögött érkeznek a találkozóra, tehát a formájukra nem lehet panasz.
A bajnokság első négy helyezettje meglógott a mezőny többi tagjától, problémát viszont az okoz, hogy csak az első kettő jut fel élből, a 3. pedig pótvizsgára kényszerül majd.
Az egymás elleni összevetésük erőteljes Orebro fölényt mutat (3-7-7), tavasszal fordított felállásban 3-0-ra nyert a listavezető. Gólokból általában nincs hiány a meccseiken, és erre alapozunk ma is. Meggyőződésünk, hogy mindkét fél betalálhat ma este, és összejöhet a +2.5 is!

Angelholms-Landskrona +2.5! 1!

Gólgazdag meccsen nyerhetnek a hazaiak a középcsapatok csatájában.
Az Angelholms pazar formában van, három nyertes bajnokin van túl – kellettek is a pontok, hiszen a veszélyes zónában tanyázott még egy hónapja. Jelenleg a 8., 17 meccsen 23 egységig jutva. Érdekesség, hogy idegenben eredményesebbek a fiúk: még saját közönsége előtt negatív a mérlege (2-2-4), addig idegenben szárnyal (4-3-2). Gólaránya otthon 14-15.
A Landskrona 21 pontos – csak kettővel szerzett többet, mint az osztályozós helyen álló Varnamo. Ennek megfelelően tehát minden egységre szüksége van a fekete-fehér seregnek! Vendégségben iszonyú gyengén nyomják a fiúk: 1-1-6-os mérlegük elkeserítő, csak az Assyriskát verték, a legutóbbi három túrájukon viszont pont nélkül maradtak. A formájukra épp a hazai-idegenbeli kettősség nyomja rá a bélyegét, és most ugye kirándulásra készül a gárda…
Azt gondoljuk, hogy a hazai együttest repítheti még a lendület, tehát megnyerheti a találkozót. A Landskronában nem érezzük az erőt, viszont gólt azért szerezhet. Összességében eljutnak a felek háromig, ez az alaptippünk, no és egy másik szelvényen beránthatjuk a hazait is!

Olvasói sztorik