Hírek

Két erős hazai!

Ma egy magyar és egy angol bajnokit veséztünk ki. A hazaiakban látjuk az erőt...

Paks-Puskás Akadémia 1!

Hiba a last minute erősítések a vendégeknél, a Vidi II. pont nélkül marad Tolnában!
A Paks a felkészülési időszakban nem nagyon kozmetikázta keretét, inkább a kispadra koncentrált. Haraszti ügyvezető sokáig tárgyalt a kecskeméti tulajdonossal, Rózsa Pállal, és az egyeztetések eredményre vezettek: az egyik legtehetségesebbnek tartott magyar tréner, Horváth Ferenc az Alföldről az atomvárosba igazolt. Az edzőmeccseken nem virított nagyot a zöld-fehér egység, igaz, nem is akkor kell jó produktummal előrukkolni. Viszont a bajnokságban! Két meccs, hat pont, két, kettő-egyes siker. Előbb Újpesten nyertek a fináléban Simonék, majd otthon a Pécset fektették két vállra. Fioláék ezúttal is hazai környezetben meccselhetnek, és szerintünk nem okoz majd gondot az újonc elverése.
Mert a Puskás Akadémia eddig nem győzte meg a szakembereket, hogy helye lenne a legmagasabb osztályban. Pedig Benczés Miklós remek szakember, ám egyelőre olybá tűnik, az állomány nem megfelelő. Ugyan folyamatosan érkezik segítség a “nagytestvértől” (legutóbb Szekeres Adrián kötött ki Felcsúton), egyelőre még nyeretlen az alakulat. A pápai iksz-szel semmi baj nem volt, viszont a gyenge Újpest ellen nem kellett volna kikapniuk Zsolnaiéknak Fehérváron.
A rutin mindenképpen a Paks mellett szól, és e tényező ma döntő fontosságú lehet. Az az érzésünk, hogy a pontok az atomvárosban maradnak! Tippünk tehát masszív 1-es!

Watford-Bournemouth 1! +2,5!

Nem hibáznak a hazaiak: három pontot gyűjtenek be ezúttal is, no és találatokból sem lesz hiány!
A Watfordot tavaly egy hajszálo választotta el az élvonaltól: a rájátszás döntőjében egy hosszabbításban kapott góllal maradt alul a Crítal Palac-szal szemben, így még egy évet biztosan a Championshipben kell vesztegelnie. Zola mester alakulata szerintünk az idén ez egyik legnagyobb esélyese a feljutásnak, és a piros-sárgák ennek megfelelően is kezdtek. Nyertek Birmingham-ben a nyitófordulóban, a góllövő a brigád legnagyobb értéke, Deeney volt. A héten a Ligakupában is érdekelt volt a Watford, és a társulat ezúttal sem hibázott: 3-1-re nyert a Bristol Rovers vendégeként.
A Bournemouth az előző kiírásban a Doncaster mögött a 2., feljutást érő helyen zárt a League I-ban, így az idén már a második vonalban szerepelhet Eddie Howe csapata. A gólokról: tavaly 76 gólt rúgott a gárda, ezzel a legtermékenyebb alakulat volt a ligában. Az idei első tétmeccsét is behúzták Grabbanék: 2-1-re verték otthon a Charltont.
Mindkét egység kiváló támadószekcióval rendelkezik, és ennek megfelelően ma is termékenyek lesznek a felek a Vicarage Road-on. A +2.5 mellett javasoljuk még megtenni a hazai sikert, ugyanis a Watford szerintünk nem hibázik az újonc ellen!

Olvasói sztorik